Thursday, January 1, 2009

Royal Plaza pe Scotts

Royal Plaza Scotts rândurile de pe prima printre fum de afaceri gratuită hoteluri in Singapore. Hotel Royal Plaza de pe una din Scotts este de convenabil situată hoteluri in Romania ca principalele zone de cumpărături şi de principiul de afaceri din judetul Singapore se află în termen de mers pe jos distantele de la hotel. În afară de faptul că centrele culturale majore din Singapore, precum şi centrele majore de atractii turistice în Singapore se află în imediata apropiere a hotelului. În cele din urmă de la Singapore Changi Aeroportul International minciuni şi 20 minute cu livada mtr staţie de minciuni 4 minute de hotel. Hotelul reprezinta un superb amestec de petrecere a timpului liber şi de nevoile de afaceri şi este locul ideal atat pentru calatorii de afaceri şi de petrecere a timpului liber în oraş de la peste tot în lume. Hotelul a câştigat reputaţia de ospitalitatea profesional de către personalul calificat al hotelului.

The Royal Plaza pe Scotts caracteristici bine numit 511 camere de oaspeti si apartamente de lux si moderne dotate cu mobilier modern ca, la dimensiunea întreagă de muncă de birou, Servicii de Internet în bandă largă, Mini bar, TV cu cable / antena televizor, telefon cu linie directa Internaţional, de duş separată cu cosmetice , Halat de baie, în cadă de baie şi de privare de baie, 24 Hour Room service, 24 Hour Reception, bine dotat, Centrul de afaceri, Magazin lui Da Vinci, DFS Galleria, şi de 24 ore de Securitate. Activităţi de petrecere a timpului liber de la Royal Plaza pe Scotts includ Gymnasium, Piscina, şi Royal Club. The Royal Club aleatorie la Royal Plaza pe Scotts este locul perfect pentru relaxare. Hotelul are 9 Funcţie Camera de întâlnire şi pentru efectuarea tuturor tipurilor de întâlniri şi conferinţe.



Mese de la Royal Plaza pe Scotts implică bufet asiatice şi mediteraneene, precum şi reţete de la un cărucior de la meniul de la carusel. Bar Regal de la Plaza de pe Scotts este cunoscută ca Ultralounge că serveşte cu nevoi speciale cu toate tipurile de bauturi alcoolice, împreună cu un decor interior sofisticat metropolitane.

No comments: