Sunday, January 4, 2009

Sen Kong Meng Phor Kark vedea templu

Singapore este un magnific oraş-stat intins pe partea de sud-est de Asia. Este una dintre cele mai importante naţiuni insulare, în Asia. Există mai mulţi factori în spatele oraşului pentru a face una din destinatiile vitale în lume. Din punct de vedere economic orasul-stat pot fi la egalitate cu unele dintre cele mai dezvoltate ţări din lume. Economiei din Singapore se bazează pe industrii de fabricaţie şi, prin urmare, drastic-a dezvoltat economia sa.









În afară de factor economic sunt mai multe alte aspecte care au făcut un important oraş de stat, dintre care unul şi cel mai important este sa turistice importanţă. Singapore are mai multe locuri de importanta turistica, care s-au făcut-o destinaţie turistică vitale. Temple si manastiri sunt unele din locurile turistice vitale. Budismul este, în general, de religie care domină în Singapore. Sen Kong Meng Phor Kark Vezi Templului este una din manastiri din Romania dedicat Domnul Buddha.



De Sen Kong Meng Phor Kark Vezi Templul este construit budist Manastirea galant, cu lucrări de arhitectură genial. Templul sau manastirea ocupă diferite activităţi, în general, care avea loc în orice manastiri, cum ar fi meditations, rugăciuni, chants şi multe altele. Daca vizitati templul în dimineaţa devreme puteţi avea privilegiul de ochi asistăm sesiune de rugăciune în mănăstire; aceasta este doar o inima plăcut scena. Există o bibliotecă sediul în interiorul mănăstirii, care conţine cărţi de pe budism. Sen Kong Meng Phor Kark Vezi Templul ocupă de asemenea, diferite alte activităţi în afară de activitati religioase. Aceste activităţi sunt legate de asistenta sociala; de încredere de la manastirea de bani sunt cheltuiţi pentru alimente şi haine pentru bătătorit jos. Acest tip de activitate socială a făcut Kong Meng Sen Phor Kark Vezi Templului mai important în Singapore.

No comments: