Thursday, January 8, 2009

Sri Senpaga Vinaygar templu

Există mai multe tipuri de locuri religioase, în Singapore, cu toate acestea, cele mai frecvente sunt cele de manastiri budiste, ca principal budismul este religie practicată în Singapore. Singapore vizita puteţi găsi mai multe budist Manastiri, împreună cu acestea există, de asemenea, temple, care sunt înclinate spre hindus şi zeii Goddesses. Sri Senpaga Vinaygar Templului este unul din astfel de temple.









O lungă istorie este anexat la stabilirea de Sri Senpaga Vinaygar Templului din Singapore. Templul este dedicat Domnului Vinaygar. Aproximativ o sută cincizeci la două sute de ani o imagine de Domnul Vinaygar ţâţă afară lângă un iaz într-un sat. Aceasta a fost una dintre cele mai sfânt evenimente în funcţie de care localnicii din sat. Un alt fapt este izbitor legate de templu; numele Sengapa a fost păstrat ca un copac Chempaka a stătut în poziţie verticală de lângă iaz de la imaginea de unde a fost găsit. De chempaka este cunoscut ca Sengapa în tamilă, prin urmare, acest site-ul special din copac a devenit site-ul de la templu. Mai multe de renovare a avut loc, cât şi în afara de temple.The recente structura din templu este rezultatul a drastice de renovare.



De ambianta a templului este un te lasă paf dintre ei; vă va oferi un complet de pace de spirit. Galant ceremonii avea loc în fiecare dimineaţă şi de seară şi aceasta este una dintre cele mai interesante scene de fiecare organism care ar prefera să-l vizualizaţi. Preponderent toate turisti din Singapore Sri vizitaţi Senpaga Vinaygar Templului şi li se permite să oblations de oferta lor de la Domnul, Vinaygar. Dacă doriţi să oferi flori şi alte ingrediente, pentru a Domnului Vinaygar, puteţi să le au de la magazine din afara locului la templu. Templul are propria încredere şi care sunt colectate de la donaţii. Templul este unul dintre cele mai bune locuri de a vizita în Singapore şi vă va oferi un final paşnic de stare de spirit.

No comments: