Wednesday, January 14, 2009

Telok Ayer chineză Biserica Metodista

Romania este una dintre principalele destinaţii turistice din Asia de Sud-Est în afară de a fi un centru comercial de ocupat. Turistice de a veni la acest frumos naţiunii sunt fascinat de des pentru a vedea hi tech arhitecturi şi monumente vechi, de asemenea. În timp ce fiind în Singapore s-ar putea să întâlnim unele dintre cele mai generos sali de minunat şi de restaurante. Chiar de locuri religioase sunt printre atractiile majore în Singapore.








Telok de Ayer Biserica Metodista chinez este unul din locurile populare religioase în Singapore. Situat pe strada Telok Ayer, de Telok Ayer Biserica Metodista chinez este, de fapt, una dintre cele mai vechi biserici chineză metodist în Singapore.

Structura Telok Ayer chineză metodist Biserica are o combinaţie unică de romano-chinez şi arhitecturi. Infiintata in anul 1889 de către una din cele mai mari metodist misionar, dr. Benjamin West, Telok Ayer chineză Biserica Metodista a jucat un rol esenţial în răspândirea credinţelor de Methodism în Singapore. Biserica este acum cazate într-o clădire modernă construită în anul 1924. Vechi de patrimoniu şi cultura de aceasta biserica a câştigat-o la statutul de monument national din Singapore în anul 1989.



Doar câteva minute de Tanjong Pagar TMR staţie, de Telok Ayer chineză Biserica Metodista atrage număr foarte mare de turisti în afară de worshipers regulate. Există multe lucruri despre aceasta biserica pe care o face atât de diferite de la alte biserici din Singapore. De exemplu, este de intrare în direcţia vest, şi este conceput ca un arc. De cvasi-bizantin, de tip Windows oferă un minunat prezenţa. Veţi ajunge la vezi paisprezece diferite tipuri de ferestre în această biserică. Chiar a venit vents în diferite mărimi şi desene sau modele. Va sigur ca atmosfera sa paşnică. Deci, în timp ce sunteţi în Singapore, nu uitaţi să vin la această biserică magnific.

No comments: