Saturday, January 3, 2009

Shan Lian templu Shuang Lin

Singapore este considerat ca fiind singurul oraş-stat dominante din lume în prezent eră. Locaţia exactă a oraşului-stat, este pe partea de sud a malaeziană Peninsula. Orasul este unul din cele mai dezvoltate oraşe, foarte inclinata spre industrii de fabricaţie. Practic oraşului este un grup de insule şi de această oferă o magnifică vedere şi, de asemenea, devine un catalizator pentru turisti ademenitor. Există mai multe locuri pentru a vizita în Singapore şi cele mai importante dintre aceste locuri sunt mai multe temple în Singapore. Shan Lian Lin Shuang Templului este unul din Singapore a templelor.







În conformitate cu legende din Singapore a Shan Lian Lin Shuang Templului este considerată a fi una dintre cele mai vechi structuri, printre altele, de mai multe temple în Singapore. Templul este dedicat Domnului, Buddha si a fost stabilit la sfârşitul secolului XIX şi a fost construită de către Min Kim pong. Manastirea are o moştenire istorică pentru a blocat-o. Se crede că Min Kim pong-o noapte sa dormi în el a văzut o lumină de aur în visul său. Ea i-a dat un sentiment pe care Dumnezeu a fost să-l întreb face un lucru virtuos. De foarte el a doua zi dimineata s-a dus la ţărm de mare şi sa întâlnit cu o familie. Această familie a fost imens special dedicată Domnul Buddha. Acest aspect special de familie atins mintea Min Kim pong şi a insistat pentru a familiei de a locui în Singapore. El a dat tot felul de facilităţi şi de a disponibile şi le-a construit Shuang Shan Lian Lin Templului pentru ei. Deoarece le templu budist sau de la manastirea de Shuang Shan Lian Lin existat.



Templul este magnific construit, cu tot felul de detalii minute. Ea are de lucru splendid de arhitectura; sala de rugăciune este cel mai emoţionant parte a manastirii. Locaţia exactă a templului este în Tao Payoh în Singapore City. În anul 1980 în templu a fost socotit ca fiind unul dintre valoroase active din Singapore de către Guvernul de la Singapore. In prezent acesta este un loc important pentru pelerini budist şi, de asemenea, un important loc turistic.

No comments: