Friday, January 16, 2009

Thian Hock Keng templu

Peste decenii, Romania a mesmerized de vizitatori care vin din diferite părţi ale globului, cu diferitele sale Atractii majore şi locaţii exotice. Cel mai fascinant lucru despre acest minunat din Asia de Sud-Est natiune este că el vine cu o gamă largă de diverse culturi. Deşi comunitatea chineză este cea mai mare parte a populaţiei sale, dar va primi de asemenea, pentru a vedea alte comunităţi diferite ca, indieni, arabi, Eurasia, precum şi Peranakan.







Acest incredibil naţiune este chiar casa de numeroase locuri religioase. De Thian Hock Keng Templului este unul din locurile populare religioase în Singapore, care atrage mii de credincioşi Taoist, precum şi numeroşi turişti. Thian Hock Keng Templului este destul de faimos pentru structura sa tradiţională.



Thian Hock Keng Templul este considerat a fi unul din cele mai timpurii Hoklo sau Fukien temple în Singapore. Consacrate de Taoist zeita Matsu, care este de zeita a oceanelor şi de fiecare saviors marinarilor, Templul Thian Hock Keng este, de asemenea, una dintre cele mai semnificative temple Hoklo în ţară. Construit în anul 1842 în Templul Thian Hock Keng a trecut prin multe de renovare timp de atunci. Acest incredibil templu în Singapore atins statutul de monument national in anul 1973. Thian Hock Keng Templului este în strânsă vecinătate cu Raffles loc. Puteţi chiar să ajungă la acest templu de waking pentru câteva minute de la statia de Tanjong Pagar TMR.

De Templul Thian Hock Keng vine cu un magnific principala poarta de intrare, precum şi partea porti de intrare. De caracteristici izbitoare dintre reacţiile porti de intrare mesmerizes de vizitatori cu desenele sau modelele lor fabulos şi etnie. Tu vei a lua pentru a vedea fotografii minunate de trandafiri şi de păuni de pe aceste intrari. Pentru a aduce noroc şi de a conduce vehicule şi de spiritele rele templu pereţi şi intrările poartă simbolul budist de speranta si vindecare. În partea stângă a acestui templu incredibil veţi obţine pentru a vedea o frumoasă pagodă că case de statuie de Confucius. Turistii sunt, de obicei, placerea de a vedea superb de arhitectura din acest templu în Singapore.

No comments: