Friday, January 30, 2009

Shopping Sfaturi pentru cumpărături în Singapore

Singapore este Cumparatorului's Paradise. Turistii vizitând magazine sunt practic alintat de alegere. Ea devine dificil de a decide ce să cumpere şi ce să nu. Este mai bine să ai un program bine planificat înainte de-parte. Păstraţi informaţiile relevante cu privire la cele mai bune branduri locale şi regionale artistry Singapore, care face celebru între ţările implicate în practicarea lor regionale de arta. Un Cumparaturi Ghidul oferă informaţii detaliate despre specifice de magazine pentru produse specifice. Acest director de cumpărături în Singapore, poate fi găsită în cea mai mare de camere de hotel. De ziarele locale oferă, de asemenea, informaţii despre produse în prezent în vânzare de produse şi de a fi promovat. CITY MAPS complementare sunt furnizate de ioni individuale de camere de hoteluri din Singapore. Shopping sfaturi pentru cumpărături în Singapore se va fi o hassle-free la cumpărături şi destul de placuta.

Cele mai multe din centrele comerciale şi magazine sunt deschise în fiecare zi până la 9 seara. Dar, în timpul festiva de anotimpuri, magazinele sunt deschise până la 11 pm, sau, uneori, până la miezul nopţii. Unele magazine rămâne aproape la sărbătorile publice.



Cele mai importante sfaturi pentru a shopping cumpărături în Singapore este că nu există preţ tag-uri ataşate la toate produsele, astfel încât nu există nici o întrebare de negocieri şi nu există nici o întrebare de a fi înşelat în Departamentul de magazine şi pieţe de desfacere cu amănuntul.
Stiri locale lucrari de asemenea, da un dur indicarea preţurilor de produse diferite. Carduri de credit sunt acceptate în aproape toate marile magazine mall-uri şi comercianţii cu amănuntul. Deci nu este nevoie să se facă bani în plus cu tine.

Aici este un alt foarte important bucată de cumpărături sfaturi pentru cumpărături în Singapore. Utilizaţi numai Schimbătoare de bani care sunt etichetate "Licenta zaraf". Aceste "Licenta zaraf" sunt, de obicei, împreună cu livada rutier de găsit şi în cele mai mari din centrele comerciale din Singapore.

No comments: