Friday, January 2, 2009

Agentii economici hotel Singapore

Agentii economici Hotel Singapore este destinaţia perfectă pentru călătorii de afaceri şi de petrecere a timpului liber în oraş din Singapore ca hotelul ofera standardul de cazare mai mare, împreună cu servicii personalizate de la profesional de personal calificat şi de o serie de privilegii speciale. Hotelul este unul din hotelurile de convenabil situată în Singapore ca principiul de afaceri şi zonă comercială din Singapore, Orchard Road se afla la câţiva paşi distanţă de hotel. Agentii economici de către Singapore Hotel SHANGRI-LA este un 25 minute de la Aeroportul International de la Singapore. Hotelul ofera toate SHANGRI-LA de lux si facilitati. Astfel de hoteluri serveşte în sensul gemene atât de oameni de afaceri şi de agrement pentru a călători în oraş din Singapore.

Agentii economici Hotel Singapore caracteristici de lux 546 de apartamente de lux si camere de oaspeti, care sunt decorate cu gust, cu mobilier modern şi cu condiţia stat modern-a-arta amenajarilor disponibile în toate Hoteluri de 5 stele în întreaga lume ca Televiziune prin cablu sau satelit televiziune, în Sala de-protejat, Acces Internet, Fier si masa pentru fier de calcat, mini bar, modem / port de conexiune de date, pay-per-view filme, ceai / cafea, telefon cu linie directa internaţionale şi de facilităţi de serviciul mesagerie vocală.



Regulate de hoteluri disponibile la Singapore Hotel Comercianţii includ 24 Hour Room service, Seif, facilităţi de parcare, Spalatorie, Coafor, Facilitati pentru persoane cu handicap, Schimb valutar Baby sitting Servicii şi facilităţi. Activităţi de petrecere a timpului liber de la Singapore Hotel Comercianţii includ piscina, sauna, Steam Bath, Spa, serviciul de mesaje, incalzita Whirlpool şi gimnaziul. În afară de faptul că hotelul oferă excelente pentru relaxare, în domeniul de aplicare a Lounge, cocktail bar, cafenea şi.

Hotelul de asemenea, ca ideal destinaţie pentru desfăşurarea întâlnirilor de afaceri ca de hoteluri ofera facilitati excelente de conferinte cu 10 de funcţii Camera în acest scop. De la Centrul de Afaceri Agentii economici Hotel Singapore este echipat cu facilitati moderne cum ar fi facilităţi de fotocopiere, Acces Internet, Audio-Vizual de echipamente si servicii de secretariat pentru desfăşurarea de succes intalniri de afaceri.

No comments: