Tuesday, January 20, 2009

Swissotel Curtea de comerciant

20 comerciant Road, 058281 Singapore, Singapore ofera o amendă care adăpostesc centru sale de a călători. Vizitatorii vor găsi ei înşişi în lumea lor de dorit de confort si de lux, a Hoteluri de 4 stele din Singapore opta Swissotel de către Curtea de comerciant. Fie că sunt o călătorie de afaceri sau de un romantic cuplu luna de miere sau de agrement turistic de vacanţă de minte ... te va găsi la fel de lume de vis lor de confort în Swissotel Curtea de comerciant.

Superbe, de stilul arhitectural al Curţii Swissotel Merchant afişează atinge Asia de Stramtoarea Malaccan arhitectura si stil. Toate cele patru sute saptezeci şi şase camere de oaspeti da afară de esenţa acestui minunat de arhitectura arta de a Swissotel Curtea de comerciant. Hotelul oferă proprietăţi de vizitatori se bucura de facilităţi de Swissotel Curtea de comerciant ca

* Aerobic Studio
* Amrita Spa
* Centru de fitness
* Cafe
* Bar
* Poolside Restaurant
* Acces la Internet Wireless
* Ballroom
* Restaurant chinezesc
* Sala de conferinte.



De camere de oaspeti de Swissotel Merchant Curtea excelent în afară de furnizarea de vedere al râului sau oraş, fie de asemenea, oferă facilităţi de mesagerie vocală, acces la Internet de mare viteza, draperii black-out, mini-bar, telefon multi-linie, trusă de cusut, Direct-dial telefon, clima de control, de ceai, menaj, de cafea, papuci, treziţi-te solicită, de aer conditionat, la rândul său de servicii, de felicitare de ziar, în camera de îngrijire a copilului, scândură de călcat, rola departe paturi, fier, de birou, Suport magnetic pentru chei, într-o cameră de siguranţă cutii, Cribs, plătiţi filme, etc en apartamente sunt mobilate cu duş de mână a avut loc, la scară baie, uscător de păr, baie telefon, bathrobes, prosoape în plus şi de alte facilităţi de lux.

Cele două faimoase restaurante din Swissotel Merchant Curtea de oferta cele mai delicioase bucătării într-o atmosferă caldă. Blue cartofului oferă facilităţi pentru a savura de vest Meniu à la carte în momentul de cina, pentru a sale de vizitatori. Restaurantul de asemenea, oferă avantajul de a beneficia de o zi pentru a îşi savurează cu nevoi speciale, ca de restaurant este deschis de dimineata la noapte. Cu o sute douăzeci şi a locurilor de aranjament restaurant prevede, de asemenea, de facilităţi de tranzacţii de afaceri prin intermediul său de acces la Internet fără fir.

1 comment:

Anonymous said...

Bună, vreau doar să le spun tuturor că am primit împrumutul meu de 1.000.000,00 USD de la programul de investiții pentru împrumutul domnului Ben și sunt 100% contact legitim prin e-mail: 247officedept@gmail.com sau Trimiteți-i text pe WhatsApp + 1-989-394-3740 . dacă căutați finanțare de 100% la o rată scăzută de 2% în schimb.