Friday, January 16, 2009

Mercure Grand Roxy

Mercure Grand Roxy, situate în 50 de Est Coast Road Roxy de locuit, Singapore oferă o locaţie pentru a sa exclusivă, împreună cu nevoi speciale de facilităţi de lux la hotel de la sine. Fiind un loc perfect pentru cură de întinerire, Grand Mercure Roxy prevede, de asemenea, ai posibilitatea de a vizita cele mai importante locuri din Singapore. Puteţi fi doar în zece minute, cu pete ca Suntec City, Singapore, cu livada, Aeroportul International Changi, Singapore Expo şi multe alte locuri din Singapore, de la Grand Mercure Roxy. Plaja din Coasta de Est Park, Parkway PDE Shopping Center, locuri preferate pentru recreations, sunt bine de luat masa chestiune de mică distanţă, pentru a călători în Mercure Grand Roxy.

Superbe, de facilităţi de Grand Mercure Roxy frumos include cinci sute patruzeci de oaspeţi camere, două restaurante, piscină, parcare publică de interior, doua baruri, acces Internet, doi copii cu părinţii lor liber, etc de camere de oaspeti sunt împărţite în categorii de apartamente, camere pentru nefumători şi camere de oaspeţi general.



Dumnezeule de camere de oaspeti de Grand Mercure Roxy aparţin acestor categorii de camere care pot fi luate ca ultimul cuvânt de lux. Decoratiuni unice cu mobilier orbitor iau cu nevoi speciale într-o lume în care nourishes lor vis lux din lume. De echipamente moderne care să adăugaţi extra glorie de camere includ prezenţa de aer conditionat, audibil alarme de fum, mini-bar, telefon, radio, mort cu bol, mesagerie vocală, televizor color, 220/240 V ca, Seif, stropitoare, de securitate peephole, Internet WI-FI Acces fără fir la Internet, etc en suite sunt mobilate cu uscător de păr, telefon, cadă de baie şi magnifying mirror. Cei care vor să realizeze lor de afaceri se ocupa de camere, pentru ei linie de mare viteză de transmisie este oferit. Puteţi, de asemenea, se bucură de facilităţi de Gustari reci şi feluri de mâncare caldă, în camere de minunat cameră de servicii de Grand Mercure Roxy.

No comments: