Tuesday, January 6, 2009

Buddha Sakya Muni Gaia templu

Buddha Sakya Muni Gaia Templul este situat în Singapore. Există multe alte temple si manastiri din Singapore şi acestea sunt principalele atractii turistice din Singapore. Mai multe plaje din Singapore sunt locuri de atractii. Cu toate acestea, temple si manastiri distincte au potential de a atrage turisti din întreaga lume. Buddha Sakya Muni de Gaia Templului în aceeaşi este una dintre cele mai vibrante temple în Singapore.









Buddha Sakya Muni Gaia Templul este situat aproape de rasa Curs rutieră în Singapore. Aşa cum aţi intrat în camera de rugăciune a mănăstirii puteţi găsi o mare imagine a Domnului Buddha despre cincisprezece la douăzeci de metri în înălţime. La subsol a imaginii de mai multe picturi sunt făcute din, care descrie în picturi celebre Gandhara de la Scoala de Arta. Gandhara de Scoala de Arta dezvoltat în momentul de imparat Kanishka în 78 AD Aceasta scoala de arta a dat un stil diferit la Domnul, pe Buddha, care a făcut imagine de Buddha poziţia culcat. Mai presus de toate cea mai interesantă caracteristică a imaginii este de la faptul că ambele părţi ale sale de mii de lumini sunt aprinse.



Luminile sunt principalele caracteristici ale acestei manastiri, altarul glows pentru că din aceste lumini şi de a oferi un elegant vedere. La baza al şedinţei postură de Buddha nu este o imagine din minte postură de Domnul, Buddha, asta este, de asemenea, un aspect important al Gandhara Scoala de Arta. Principalele timp pentru a vizita manastirea este, în timpul festivalului Vesak de timp. Mintea ta va fi încântat şi de asemenea, va fi înclinat să văd spirituale activităţi de ceremonie. Ceremonia are loc într-un mod galant imens cu pompă şi de măreţie. Vizita de Buddha Sakya Muni Gaia Templului va fi o aventura la una din cele mai paşnice loc.

No comments: