Thursday, January 1, 2009

Religios locuri în Singapore

Uimitor de insula naţiune din Singapore este acasă la oameni provenind din diferite naţiuni şi oraşe având diferite etnii şi religii. Fiind acasa la diverse rase şi culturi, de cele mai multe atractii turistice majore sunt în Singapore, de fapt, de Religios locuri în Singapore, care poartă dovezi din Singapore a fi religios tolerant naţiunii. De religie, care este răspândită în cele mai multe dintre părţi în Singapore este despre budism ca 42,5% din populaţia totală a Singapore este budist adepţii. Cea mai mare parte a Singaporean Buddhists sunt adepti al Scolii de Mahayana.





Creştinism în Singapore a fost în cea mai mare răspândire de creştin misionari. De Hindus şi a musulmanilor de asemenea, cuprinde o mare parte din populaţia totală în Singapore. Religioase în Singapore oferta de locuri de pace mentală şi satisfacţie spirituală de vizitatori care au venit la biserici, moschei, temple şi gurdwaras în Singapore. Biserica Armeana este o frumoasa biserica secolului 19 sfinţit la Sf. Grigore de întrucât Illuminator. Telok de Ayer chineză metodist Biserica este un vechi chineză biserica construită în 1924.



De moscheile din Singapore sunt uimitoare de asemenea, toate clădirile vechi, care reflectă în slavă, stilul arhitectural din trecut. De budist şi hindus temple în Singapore, la fel ca Buddha Sakya Muni Gaia Templului, de Sen Kong Meng Phor Kark Vezi Templului, Sri Mariamman Templului şi Sri Thandayuthapani Templului de asemenea, apel la vizitatorii lor cu stiluri arhitecturale deosebite. Pentru cunoaşterea mai multe despre Religios locuri în Singapore,

No comments: