Wednesday, January 28, 2009

Shopping la Aeroport

Aeroportul Changi este cel mai important aeroport din Singapore. Milioane de oameni folosesc cu regularitate acest aeroport pentru capturarea sau zboruri vine în oraş de la diferite alte destinatii. Nu este posibil că aţi venit la Singapore şi nu se bucură de o mare sesiune de cumpărături. Dar oamenii care au zboruri cu un peste opri în Singapore nevoie de a nu fi deprimat. Fie ca esti in a ajunge la Singapore, care pleacă de la locul de cheltuieli sau câteva ore înainte de zbor prinderea dvs. de conectare, vă puteţi răsfăţa într-un scurt răstimp de cumpărături. Shopping la Aeroport este o mare de recreere pentru oameni de oprire de la Aeroportul International Changi, Singapore, pentru câteva ore.

Preţul de vânzare cu amănuntul de produse diferite, de la Aeroportul Changi magazine dă greu de concurenţă la preţ de aceste bunuri în afara pieţei. Calitatea acestor produse şi de servicii profesionale de client în aceste magazine sunt destul de aeroport de invidiat printre principalele Asia Pacific aeroporturi internaţionale. Lichior, parfumuri, tutun şi produsele cosmetice sunt disponibile în magazinele de aici, la un pret rezonabil (uneori chiar mai ieftin decât în afara pieţei). Produsele sunt de cel puţin 40 la 60% mai ieftin decât în magazine în centrul orasului Singapore. Parfumuri si cosmetice sunt de până la 40% mai ieftin decât în afara pieţei. Aeroportul în mijloc de cumpărături hassle liberă de cumpărături şi că, din nou la un preţ mai mic decât în centrul oraşului Singapore.



Uneori aeroport magazine oferi un mare "dublu de asigurare de cumpărături" oferta care îi dă o "dubla diferenţa de preţ de rambursare" şi de garantare "Nu-Întrebare-Întrebări banii înapoi" oferte de la clienţii lor.

Nr magazin de la Aeroportul Changi pot vinde produse la un cost mai mare decât la produse similare lor de pe-aeroport omologi sau stabilit de magazine departamentale şi de magazine cu pret fix în Singapore. Chiar dacă clienţii găsi orice produs cumpărat de la centrul orasului Singapore, la o rata mai ieftin apoi dublu de diferenţa de preţ va fi rambursat de la magazin în termen de 30 de zile.

No comments: