Sunday, January 11, 2009

Biserica St Joseph's

În cazul în care pe zi, de lucrări şi de programe de te-au plictisit şi vrei să mergi pentru o schimbare atunci va bagajele şi scoate în evidenţă pentru Singapore. Aceasta este o insula oraş şi un stat în sud-estul Asiei. Orasul-stat poate fi considerat ca cel mai mic loc în întreaga lume, dar este foarte dezvoltată din punct de vedere al economiei. În afară de economie, este important chiar şi în alte aspecte prea.









Fiind o insula ţară le-a variante de plajele imense, care au potential de a glisa turistice de la fiecare colţ al lumii. Nu există nici o religie sau de rasă special în Singapore; puteţi găsi diferite de oameni de cultură şi de rasă de şedere în Singapore. Budism este important de religie în Singapore, dar în afară de aceasta, puteţi găsi, de asemenea, creştinism, hinduism, Sikhism, Islamul şi multe altele. Din cauza asta, mai multe temple, manastiri, biserici, moschei şi există în Singapore. Printre diferite biserici de la Biserica Sf. Iosif este de mentionat.



De St Joseph's Biserica a fost construită şi a intrat în a fi în secolului al XX-lea. Biserica nu este foarte mare în structura, dar bine construite special cu fiecare. St Joseph's Biserica este construită în stil roman şi, de asemenea, cu unele nuante de stiluri prea portugheză. De frumuseţe şi stil arhitectural replicates Roman Biserici, care s-a întâmplat să existe în vârstă medievale în Europa. Adresa de biserica este, de asemenea, un factor important pentru turisti; este situat printre ocupat de centrul oraşului în Singapore. Sala de rugăciune din biserica care nu este suficient de mare, dar deţine în jur de optzeci de a sute de persoane. De ambianta a bisericii este o calmante dintre ei; său campus este inconjurata de diferite plante şi tufişuri. Ca un întreg este una din cele mai bune locuri de a vizita, atunci când ai nevoie de linişte sufletească.

No comments: