Thursday, January 8, 2009

Four Seasons Hotel Singapore

Four Seasons Hotel Romania este una din cele 5 Star hoteluri de lux din Singapore, care este înconjurată de o grădină şi beţiv mincinos câţiva paşi distanţă de la principiul de afaceri şi financiare din judetul Singapore, Orchard Road. De la Singapore Changi Aeroportul International se află la o distanţă de 22 km sau 14 de mile de la hotel, care este cu alte cuvinte 25 minute de la hotel. Four Seasons Hotel Singapore, astfel, a evoluat pentru a deveni popular destinaţie atât pentru calatorii de afaceri şi de agrement pentru a ţării.

Cele 254 de camere spatioase de oaspeţi Four Seasons Hotel Singapore sunt răspândite peste 20 de etaje, de construirea de hoteluri. De camere de oaspeti de la Four Seasons Hotel Premier Camera include Singapore, Cameră Deluxe, şi Camera Superioara; în timp ce de apartamente de lux de hotel includ apartament prezidential, Regal de un dormitor suită, Ambasador de un dormitor suită, Guvernatorul de un dormitor suită, şi Standard Una-dormitor suită. Toate de camere de oaspeti de la hotel ofera o privire panoramica a extins de gradina sau de oraş Skyline; timp ce toate suitele de vedere oferta de hoteluri din piscină, în plus faţă de punctele de vedere la dispoziţia camere de oaspeti. Toate camere de hotel sunt prevăzute cu o singură Pat matrimonial sau 2 paturi de o persoană privată, cu o baie si dotate cu facilitati moderne cum ar fi Televiziune prin cablu sau satelit televiziune, Uscător de păr, În cameră de personal de-protejat, Acces Internet, radio, telefon cu voce mail de serviciu şi toate alte facilitati care sunt disponibile la orice hotel de lux 5 stele din prezent.



Activităţi de petrecere a timpului liber de la Four Seasons Hotel Singapore include o bine dotat, Sala de gimnastica, piscina, teren de tenis, şi un Spa. Ca toate celelalte hoteluri in Singapore, Singapore Hotel Four Seasons ofera facilitati excelente de întâlnire cu un Centrul de afaceri care este dotat cu echipamente moderne ca facilităţi de fotocopiere, Lucrul cu fax-ul facilităţi, servicii de secretariat, etc opţiuni de luat masa, la Four Seasons Hotel Singapore nu sunt mulţi ca fiind Hotelul are doar un restaurant numit de un Nouăzeci şi internaţionale, care serveşte Singaporean împreună cu specialitati asiatice şi contemporane de Vest bucătării.

No comments: