Sunday, January 18, 2009

Vacanta de vedere InnPark

Printre hotelurile de care sunt aproape de liniste la aeroport din Singapore corespunzător şi sunt situate în centrul orasului, Holiday InnPark Vizualizati înregistrată de a-şi numele. Un loc perfect în care lăuda sale individuale, stil, oferte de superb sale cu nevoi speciale de facilităţi de o sută de trei şi cincisprezece camere moderne, inclusiv de hotel. Cei care preferă să-şi petreacă zile în vacanţă InnPark Vizualizati într-o manieră elegantă, de opţiuni pentru a avea folos de apartamente de lux. Toate cele douăzeci şi opt apartamente de camere sunt echipate cu facilităţi ca mini-bar, aer conditionat, fier de calcat, seif cutii, televiziune prin cablu, ceas deşteptător, radio, sprinklers, treziţi-up service, frigider, aparat de cafea, în Sala de filme, 24 oră cameră de serviciu, modem de linii, complementar ziar, etc

De proprietăţi de vacanţă InnPark Vizualizati sine prezent de mai multe facilitati pentru vizitatori bucurie, gustos şi, bineînţeles, de relaxare. Valet la servicii, Birou, servicii de copil, schimb valutar, parcare, bar, de securitate, cameră cu handicap, acoperis piscina, restaurante, sauna, centru de fitness, 24 oră Receptie, de golf, servicii de secretariat, Cribs, sali de conferinte, sali de banchet, etc Pentru a vă bucura de toate facilităţile de vacanţă InnPark Vizualizati aveţi pentru a menţine verifica în timp de hotel că este de la 14.00 de ore. De la turişti sunt oferite de verifica timpul de 12.00 oră de hotel.



De delicatese de restaurante de vacanţă InnPark Vizualizati superbe, de mâncare şi băutură de bucate din bucataria locala si internationala. Fereastra de pe Park va oferi facilităţi la gust de soiuri de delicatese asiatice; în timp ce Tandoor de Nord restaurant indian cu tine sooths sale continentale diferite feluri de mâncare. Pentru a se stimula pe stoc uriaş de Clemenceau's Bar este un alt punct de atractie de vacanţă InnPark Vizualizare.

No comments: