Monday, January 26, 2009

HOLIDAY INN Atrium

Dacă doriţi să rămână în zona care aparţine Outram rutieră din Singapore, atunci trebuie să opteze pentru HOLIDAY INN Atrium că este situată în 317 Outram Road 169075 Singapore, Singapore. Esenta zonele suburbane vor fi resimţite de vizitatori de la hotel ca locaţie de HOLIDAY INN Atrium este în Suburban regiune a oraşului.

Vizitatori din diferite ţări internaţionale vor găsi la fel de confortabil în HOLIDAY INN Atrium. Ca de hoteluri sunt întotdeauna personalul de la serviciul de vizitatori cu diferite limbi de japoneză, engleză, chineză şi Indonezia.

HOLIDAY INN Atrium sale de vizitatori va distra cu diferite facilităţi de atragere de piscină, curte de sport, centru de afaceri, spalatorie, menaj, administrator, Baby sitting, internet, copierea, centru de fitness, E mail, imprimantă, fax, servicii de secretariat, PC, conexiune de date fără fir, de schimb valutar, Bellman, seif cutii, aer conditionat, Lounge, restaurante, etc
De lux de camere de oaspeti HOLIDAY INN Atrium fascina de vizitatori cu frumoasa lor juxtaposed cu decoratiuni moderne cum ar fi telefoane, televizoare color, de ceai, mini-bar, pat de copil, de felicitare de ziar, de cafea, de mare viteza de acces la Internet, în camera de siguranţă, sârmă mai puţin conexiune de date, scândură de călcat, dublu lustruit, ferestre, fier, birou de lucru, la rândul său de servicii, priză electrică de rezervă, etc de en sunt însoţite de apartamente de lux cu scară, uscătoare de păr, halat de baie şi cadă de baie. De re edin a de apartamente de lux de HOLIDAY INN Atrium este oferit de facilităţi suplimentare de felicitare de bufet şi de băuturi împreună cu regulate cameră de facilitati.



De restaurante de HOLIDAY INN Atrium-Xin Restaurant Mancare specific chinezesc şi Melting Pot Cafe vă ofere şansa de a realiza de delicatese din China, de Vest şi Asia de bucate locale. Faimosul Cantonese delicatese, împreună cu fructe de mare slăvi numele Xin Mancare specific chinezesc Restaurant de HOLIDAY INN Atrium. Cu gust autentic de cafea din Singapore, a sprijinit cu opţiune de variat de la A La Carte, a Melting Pot Cafe lures de nevoi speciale de HOLIDAY INN Atriu

No comments: