Sunday, January 4, 2009

Orientali Singapore

Orientali Singapore a fost votat ca fiind unul dintre hotelurile de rang început în Asia, precum şi între 50 Hoteluri început în Asia. Orientali Singapore, fără îndoială, este una din cele 5 Star nu numai hotelurile de lux din Singapore, dar şi în Asia. Hotelul este situat convenabil, de la Aeroportul International Singapore Changi ca mai târziu se află 15 de minute de hotel. Orientali Singapore, de fapt, se află în inima principiul de afaceri şi zonă comercială din Singapore, Orchard Road. Hotelul este caracterizat prin tehnologie fara sudura, aplaudată bucataria, un hub privat şi un Spa ceresc. Astfel de hoteluri a devenit populară destinaţie pentru calatorii de afaceri şi de petrecere a timpului liber în oraş din Singapore.

Orientali Singapore caracteristici bine numit 527 camere de oaspeti si apartamente de lux, inclusiv camere pentru nefumători. Toate camere de hotel oriental Singapore Oferta panoramica a port de la Singapore, de ocean şi de oraş din Singapore. Camerele sunt caracterizate de la etaj ferestre plafon extreme, de lux şi se combină cu nevoile de business. De camere de oriental din Singapore sunt mobilate cu gust, cu mobilier modern şi elegant decorate cu culori moderne ca prin satelit / televiziune prin cablu, In-camera personale Safe, aer conditionat, cu personal de control a temperaturii, mini bar, ceai / cafea, Acces Internet, cu dublă linie de telefon cu linie directa internaţional de voce şi de mail, modem / port de conexiune de date, muzica la Radio, şi Spălătorie Express Dry Cleaning, de felicitare de ziare pe zi, Uscător de păr, şi un privat Baie cu marmura pardoseală şi de duş separată.



Gradina de Cherry de la restaurantul oriental Romania ofera Cantonese bucatarie; în timp ce DES ARTISTES Cafe este un restaurant de luat masa 24 Hour Mancare specific international de servire bufet, în mod special de zi cu bucate din bucataria asiatice. Lounge Bar de la hotel este numit Bar Axei care prezinta locul perfect pentru a relaxa şi neprietenos cu o gazdă de băuturi alcoolice; în timp ce de Morton's Steakhouse este depozitul de vinuri de exceptie.

No comments: