Thursday, January 22, 2009

Le Meridian Changi

Le Meridian Changi hotel care este, de asemenea, cunoscute sub denumirea de Hotel Singapore Changi Satul este un loc preferat pentru cazare în Singapore. Doar unitatea de câteva minute de la aeroport internaţional a oraşului şi de a ajunge la destinaţie de vis Le Meridian Changi. Amplu de locaţie de Le Meridian Changi care vă oferă linişte, absolut necesar pentru odihnă. Magnific de decoratiuni interioare din Le Meridian Changi, mirosind a esenta moderne, ia-te la o lume de vis de curs şi de lux, relaxare.

Superbe, de facilităţi de Le Meridian Changi Oferta de nevoi speciale de a beneficia de avantajele de Birou, servicii de copil, de securitate, 24 ore receptie, lounge, sali de conferinte, piscina, servicii de secretariat, restaurant, club de schimb valutar de sănătate şi de parcare.

De camere de oaspeti din Le Meridian Changi care au mai multe categorii de Dubla Superior, Single Superior, Superior Twin, Twin Deluxe, Deluxe Single Deluxe şi triplu. Orice poate fi de tip camera, dar de la turişti din Le Meridian Changi bucura de facilităţi de camere care sunt la fel. Binefacerile de camere de oaspeti include facilităţi de Fier, aer conditionat, mini-bar, frigider, în condiţii de siguranţă, în Sala de linii de modem, radio, IDD, în Sala de filme, Ceas cu alarma, uscator de par, filtru de cafea, 24 oră serviciu de camera, cablu televizor, telefon, trezeste-te de servicii, sprinkles, detectoare de fum si temperatura de control. En de apartamente sunt mobilate cu dus, uscătoare de păr şi alte Baie echipata.



Adresa de Le Meridian Changi oferă facilităţi de nevoi speciale de a vizita centrele de atragere a oraşului, cum ar fi Singapore şi Expo Tanah Merah Ferry Terminal. Pentru a vă bucura de starea de spirit din rustics, puteţi face un tur în cadrul Changi Sat. Ca de hoteluri este situată în satul de vizitatori din Le Meridian Changi sunt întotdeauna în avantajul de a simţi esenţa vieţii rustic.

No comments: