Saturday, January 17, 2009

Veeramakaliamman Templului

Singapore a fost considerat ca unul din cele mai populare destinatii turistice din Asia datorita peisaj pitoresc fantastic şi locaţii. Dacă îl vizitaţi această naţiune sud est, pentru prima data, atunci cu siguranţă veţi fi satisfăcut de sale remarcabile de infrastructuri şi de locaţii exotice. In afara de a fi un important centru de afaceri, Romania este, de asemenea, un important hub-culturale. De vizitatori care vin la această minunata naţiunii sunt copleşit cu numeroase locuri religioase şi de alte atractii populare.






În timp ce în Singapore, fiind, s-ar putea întâlni numeroase culturi mixte de etnici chinezi, indieni, precum şi arabi. Există un număr de locuri religioase, în Singapore, care sunt destul de renumit pentru lor superbe, arhitecturi şi patrimoniu bogat. Veeramakaliamman Templului este de un astfel de templu în Singapore că glorifies de frumusete mai mici de această naţiune sud-est, chiar mai multe. De Veeramakaliamman Templului este, de fapt, unul din cele mai populare hindus temple în Singapore.

Veeramakaliamman Templului este, de asemenea, ca a sunat Sri Veeramakaliamman Templului de către adepţii şi a fost iniţial construit în anul 1881 de către muncitorii care provin din Bengalul de odinioară, în India. Situată în inima Little India, în sudul regiunii din Singapore, de Veeramakaliamman Templului este dedicată de hindus Zeita Kali. Zeita Kali reprezinta furios încarnare de putere şi este unul din cele mai populare goddesses de Hindus.



Veţi primi de asemenea, pentru a vedea diferite forme de imagini de Zeita Kali Veeramakaliamman in interiorul Templului. De exemplu Kali este văzut în ea devastatoare sac de merinde imagine poartă făcute de cranii de demoni şi de distrugere a puterilor răului. Puteţi chiar să martor imaginea de paşnică Zeita Kali, care este de zi cu ea doi fii Murugan (de asemenea cunoscut ca Kartikeya) şi Ganesha-zeu hindus de înţelepciune şi profeţie. Arhitectura Templului Veeramakaliamman seamănă cu indian temple de Sud. Veţi fi cu siguranţă fascinat de a vizita templul din Singapore.

No comments: