Monday, January 5, 2009

Maghain Aboth sinagoga

Un grup de insule face oraş-stat din Singapore, exact mint pe de o parte din Asia de sud-est. Singapore este unul din oraşele de popular în lume şi în prezent în lume context, este singurul oras-stat existente. O vacanţă în Singapore este plin de distracţie, se veseli, şi de aventură. Orasul este acoperit cu diferite locuri de interese, precum şi între aceste locuri temple si manastiri juca un rol important. De temple budiste sunt, în general, în aceste Manastiri si galant sunt genial construit cu sculpturi şi decoruri de interior. Maghain Aboth Sinagoga este popular printre aceste temple în Singapore.




Dacă doriţi să vizitaţi Maghain Aboth Sinagoga atunci trebuie să scadă în Waterloo Street în Singapore. Manastirea este printre ocupat de centru de Heartland de oraş de la Singapore. Aceasta este una din sinagogi, care au fost stabilit la jumătatea secolului XIX de către un grup de evrei. Sinagoga a cuprinde o mare sala de rugăciune şi de locuri sunt stabilite în el. În perioada de timp de rugăciune în faţa locuri sunt ocupate de personalitati eminent. Spre deosebire Manastiri de Sinagoga, nu au un chip cioplit sau orice imagine de sfinti; acest lucru este strict în conformitate cu norme religioase, de la iudaism.



Dacă vizitaţi Sinagoga ar trebui să fie păstrate în vedere faptul că bărbaţii şi femeile stau separat în el. Partea principală a Sinagoga este arcă în cazul în care principalele servicii şi de a merge pe loc este aprins şi lămpile de lumanari. În afara de ambianta Maghain Aboth Sinagoga este magnific, acoperite cu mai multe plante si copaci. Ca un întreg în Sinagoga este cel mai bun loc pentru a medita. În timpul vizitei dumneavoastra la acest sinagoga în care puteţi să profund implicat în meditaţie, care va aduce cu siguranţă final de pace în mintea ta.

No comments: