Tuesday, January 13, 2009

Tan Chong si su templu

Situat în Asia de Sud-Est, Singapore este unul din cele mai mici naţiuni în Asia şi este una dintre principalele destinaţii turistice din lume. Cunoscută pentru arhitecturile şi magnific superbe, centrelor comerciale, Singapore a fost atragerea de milioane de turisti in fiecare an. Tu vei a lua pentru a vedea o serie de populare Atractii majore în Singapore. În timp ce fiind în această frumoasă ţară, va da peste un număr de locuri religioase.








Dacă a Tan Chong Su Templului este unul din cele mai populare locuri religioase, în Singapore, care are o structură unică. De turisti care vin din diferite ţări pentru a acestei natiuni sunt fascinat de des să se simtă liniştit a mediului înconjurător Tan Chong Dacă Su Templului.



Construit în centrale de district de afaceri din Singapore, pe de Revista rutier, structura de Tan Chong Dacă Su Templul antic chinez arată cultura şi tradiţiile. Dacă Tan Chong Su Templul a fost construit iniţial în anul 1876 şi este considerată ca fiind de strămoşesc templu al Tan Clan. Dacă a Tan Chong Su Templului overlooks de cer senin Singapore Râul şi mii de adepţii de a veni pentru a aduce omagii lor de Dumnezeu. A lungul anilor acest incredibil templu din Singapore a trecut prin lucrări de reparaţie şi întreţinere a originalitatea etnie din structura sa.

Dacă Tan Chong Su Templului este unul din monumentele naţionale în Singapore, iar turistii sunt, de obicei, cu mesmerized sale de desene sau modele complicate. Pe de templu pereţi există statui de dragoni, lei şi chiar şi zeii. Nu este un mare hol si o sala de rugăciune. De adepţii vine la acest templu de des apel la sala de rugăciune ca Po Chiak Keng. Există un frumos decorate altarul pe care toate marile zeii sunt plasate. Curbe de acoperis ridges oferă acest templu unic un excelent uite. Dacă a Tan Chong Su Templului este, de asemenea, cunoscut ca Chi Gong Bao, Po Chek Kiong şi Po Chiak Kung.

No comments: