Saturday, January 10, 2009

Catedrala St Andrews

Situata in sud-estul Asiei se afla unul dintre cele mai importante state-oraş, Singapore. Orasul de stat este foarte aproape de la Peninsula Malaya. Practic, Romania este un arhipelag care cuprinde în jur de şaptezeci insule. Fiind o insula de site-uri de mare de atractii sunt plajele sale exotice şi ţărmuri. Cu toate acestea, locuri religioase sunt, de asemenea, principalele atractii turistice aici în Singapore.









În România există o prevalenţă de diferite religii; cele mai importante religie a terenului este de Budism, dar în afară de faptul că este de asemenea, constă în creştinism, Sikhism, hinduism şi islam. Prin urmare, un turist poate obţine pentru a vedea Monateries budist, hindus temple, catedrale si mai multe locuri de spiritist devotions. Printre aceste mai multe locuri de religie şi de cult Catedrala St Andrews este una dintre cele mai importante unul.

Catedrala St Andrews din Singapore a fost construită în XIX-lea şi este o catedrala anglicized. Acest lucru special, catedrala este considerata a fi cea mai mare dintre toate catedrale din Singapore. Ca şi alte catedrale asta este, de asemenea, construite într-un mod magnific, o imensa structura. Prima vizită a dvs. în această catedrală va duce la tine cât de adânc gândit că această structură poate fi ridicat atât de magnific. Fiecare detaliu şi în fiecare minut a fost corect întreţinute. Unele părţi din zidurile catedralei au fost stabilite cu ochelari şi aceste extravagantly sunt pictate şi decorate.



Altarul principal este plasat chivalrously ridicat şi decorat cu flori si lumanari. Catedrala ofera o excelenta atmosfera de calmante. În timpul serviciilor, sala poate găzdui fără număr adepţii; este extrem de spaţios şi aerisit. Adresa de biserica este, de asemenea, într-o poziţie convenabilă; este situat aproape de Primarie, care este o zona tipic comercial. Deci drum bun la Singapore şi au un timp minunat curios în Catedrala St Andrews

No comments: