Tuesday, January 6, 2009

Raffles, la Plaza Hotel

Raffles, la Plaza Hotel este convenabil situat la punct de legătură de afaceri, culturale, de divertisment şi de arondisment din Singapore. Numele Raffles, de Plaza Hotel este asociat cu lux, confort, căldură şi ospitalitate. Hotelul se afla 20 minute de Aeroportul International Singapore Changi. De asemenea, de hoteluri serveşte ca una din staţiile de Mass Rapid Transit că sistemul de transporturi, pentru a vă de fiecare parte din Singapore cu uşurinţă. Orasul este parte a Raffles City complex care cuprinde două hoteluri, centru de convenţii, Centru comercial şi de turn de birou.

Cele 769 de camere de oaspeti Raffles, de Plaza Hotel sunt prevăzute cu una sau două de lux Regele paturi de două persoane care poate găzdui trei nevoi speciale la un moment dat, balcon privat, şi o spaţioasă privat Baie proiectat moderne cu racorduri şi însoţită de o cada de marmura-line şi dotate cu moderne de stat-de-arta facilităţi ca Televiziune prin cablu sau satelit televiziune cu telecomandă, Radio / Ceas cu alarmă, telefon cu linie directa Internaţional, mini-bar, masă de scris, personal de protejat, uscatoare pentru par, Halat de baie, Papuci, Torchlihght de urgenţă, de Fier şi de Scândură de călcat, Cafea / ceai, şi conexiune la Internet de mare viteza.



Printre cele 17 de restaurante şi baruri distinctive de la Raffles, de Plaza Hotel, menţionăm pot fi făcute de Curtea Szechuan şi de la bucătărie, care serveşte delicioase chineză bucătării, Inagiku care este specializată în japoneză retete, Prego, care serveşte delicioase bucate italiană, Thos SB Raffles oferi lumina sandwich-uri, prăjituri, şi pastries, aligator pară că este o Spa veni bucataria, INK Club Bar semnătura serveşte cocktail-uri însoţite de muzică live.

70000 de metri pătraţi de spaţiu la Raffles, de Plaza Hotel este dedicată la 27 de Sali de faptul că sunt bine dotate cu echipamente moderne pentru efectuarea cu succes de intalniri de afaceri la hotel sediul. De trăsătură caracteristică a acestor camere întâlnire este un sistem de televiziune cu circuit închis, care permite grup comun de discuţii în rândul oamenilor de afaceri. In afara de acestea, cu nevoi speciale de la hotel au acces direct la unul dintre cele mai mari Balnear din Asia, Amrita Balnear Balnear şi care oferă cele mai bune servicii de fitness.

No comments: