Friday, January 2, 2009

Biserica armeană

Biserica Armeana, consacrat la Sfântul Grigore de Illuminator, este cea mai veche biserica din Singapore. Afla pe strada Hill Muzeul de Planificare în zona în Singapore, Biserica Armeana este adevărat întruchipare a trecut glorios arhitectural din Singapore. De desene sau modele de acest Singaporean biserica veche au fost create de renumitul arhitect, George Drumgoole Coleman. Biserica Armeana a fost declarat oficial un monument national, la 6 iulie, in 1973.







În anul 1833, site-ul pentru construirea de Biserica Armeana, a fost acordat de către Guvernul din Singapore pentru comunitatea armeana. De construcţie a bisericii a fost finalizată în 1835 şi în anul 1836, acesta a fost dedicat Sf. Grigore, de Illuminator, primul patriarh al Bisericii în Armenia, de către reverendul Eleaza Ingergolie. Biserica Armeana a fost construit de la British neo-clasice de arhitectură şi de abordare a fost inspirat de stilul arhitectural al Bisericii Sf. Grigore de Echmiadzin, Armenia holiest al orasului. Cladirea a bisericii este în formă circulară cu pătrat porticos jutting afara. Chancel sau de altar din Biserica Armeana este un semi-circulară, în timp ce structura de turn de biserica, care este octogonala, este montat de către biserica de vârf care are o cruce cu o minge în partea de sus. Arhitectural tropot de clădirea bisericii a fost adaptat în funcţie de climat tropical Singaporean cu mare verandas care oferă siguranţă şi la adăpost de ferestre din lemn louvered împotriva downpours grele. Biserica banci sunt acceptate cu rattan, o mult mai uşoare decât material de lemn.



De nord, sud şi vest a bisericii secţiuni sunt embellished cu Tuscan doric porticos Gables triunghiular având în partea de sus. La intrarea principală din Biserica Armeana în est conţine o apse convexe, cu o faţadă, fiind înscris pe 1835 este de marcaj de ani de unitate de Biserica Armeana. De porticos în alte trei direcţii a clădirii au fost concepute pentru trecerea uşoară de vagoane de cal până la biserica usile prin porticos. Desi este o comună convingerea că structura interioară circulară de Biserica Armeana care arata ca din Cambridge Runda a Bisericii, concept original aparţine celei de-a pătrat cruce, care este asociat cu Crucea lui Hristos. In prezent, Biserica Armeana armeană şi de Est ofera servicii de ortodox la data de Paşte şi de Crăciun. Liturghia divina, Vecernie şi Utrenie, în Biserica Armeana sunt deţinute doar de către St Mark's ortodoxa coptă societăţii. Biserica Armeana a servit ca site-ul de la Singapore pentru a Bienalei de expoziţie, în 2006.

No comments: