Saturday, January 24, 2009

Galerie de hotel

Calatoriei la Singapore, dacă o luna de miere de călătorie de agrement sau o calatorie de vacanta sau chiar o excursie de afaceri, acesta trebuie să fie perfect cazati. În oraş din Singapore vă va oferi şansa de a fi distraţi cu facilităţi de minunat de stele din Singapore. Hoteluri de care au castigat faima lor pentru a fi preferat de la călători include Galerie Hotel. Acest hotel este situat Rutiere in1 Nanson Quay Robertson, 238909, Singapore. Râul de la Singapore şi Robertson Quay regiune din Singapore a furniza luring Galerie de locaţie de Hotel. La fel de locatie superba, de la proiectarea Galerie Hotel este, de asemenea, unic.

Spatioasa de camere de oaspeti Galerie Hotel apărea sub formă de Glazzhaus în cameră, şi Galeria de Camera Bookend Camera. Fiecare din camere este cu trăsături unice, cameră cu două paturi cameră cu pat dublu şi facilităţi. Puteţi, de asemenea, să ia de facilităţi de paturi suplimentare dacă optaţi pentru Glazzhaus în cameră şi Bookend Camera. Camerele sunt de asemenea clasificate în nefumatori si camere pentru fumători. Invitatii vor găsi în egală facilităţi de toate tipurile de camere. Facilitati moderne de cameră include mini-bar, aer condiţionat, telefon, televiziune prin satelit, poştă vocală, de cafea, cutii de siguranţă, de ceai, acces la Internet, etc en apartamente sunt echipate cu uscătoare de păr şi de alte facilitati moderne de baie.



Întregul binefacerile Galerie Hotel da ocazia de a se bucura de facilităţi de lounge, sala de sport, Sala de afaceri, restaurant, spălătorie, cocktail bar, sala de banchet, piscina in aer liber, sala de conferinte, room service, facilitati de parcare, spa, receptie si cafe .

O gamă largă de delicatese în restaurantul de la Hotel Gallery distrează de vizitatori de la fiecare hotel şi de fiecare dată când acestea vizită de hoteluri. De fermecatoare efect de vinuri de calitate superba la bar reactualizat de starea de spirit a oaspeţilor cu ospitalitatea.

No comments: