Tuesday, January 27, 2009

Shopping în suburbii

În această vârstă şi a centrelor comerciale lavishly decorat marts, este foarte surprinzător pentru a vedea cât de bine pe cât de mică de magazine în zona încă suburbie a supravieţui şi ia de o mare bucată de afaceri din întreaga lume. De suburbie regiune magazine au devenit o parte integrantă a vieţii în Singapore. Cele mai multe din aceste magazine sunt cazaţi în clădiri mici de naştere, uneori cu o cafenea sau un negustor ambulant de magazin. Obicei, o umed, murdar de piaţă este situat aproape de astfel de magazine mici. De obicei, în aceste magazine de clienţi ajung la fel de personal de tratament şi de căldură pe care le găsesc cu greu în oraş multiplexes. În aceste magazine suburbie în Singapore bani este încă păstrate într-o galeata, agăţate de tavan şi produse vândute în această magazine sunt, de obicei, simplu, articole de uz casnic. Dar, de cumpărături în suburbii va permite să se îngropa adânc în cultura şi stilul de viaţă, în Singapore.

Suburbane a centrelor comerciale moderne, care oferă restante interesant si rapid serviciu de vizitatori şi de a veni cu noi eateries orbitor, de lux film teatre, sistem de climatizare şi sistem de parcare de interior. În apropiere, încă se bucure de magazine basking de afaceri. Multumesc moderne de la asociaţiile de comerciant, de suburbie magazine din Singapore sunt greu de concurenţă pentru a da de lavishly decorat cumparaturile in mall-uri în Singapore. Shopping în suburbii sau nechezat-bourhood cumpărături experienţă în Singapore este dat o noua dimensiune, prin fondul de PRIMAVARA Singapore. PRIMAVARA de la Sectorul de productivitate internă de Fondul a făcut posibilă revitalizarea cumpărături experienţă în cinci din zonele suburbane la cumpărături ca, Hong Kah Point, sutiene Basah Complexul, Sunset Way, Marine Parade de bal şi Tampines Street 11.



Marine parada de bal:
Experienţa de cumpărături în Marină Parada de bal a schimbat total cu nou-construit societate de gestionare, la parada de Marină. Servicii profesionale de gestionare a evocat o nerăbdare de a presta servicii pe valoarea adăugată pentru clienţi şi-a dat noi idei la dobândirea de aptitudini pentru o mai bună gestionare a afacerilor, inclusiv promovarea, publicitatea şi furnizarea de servicii de efect.

"Hong Kah" este o mare popas pentru turisti, care oferă o gamă de suvenire şi artifacts de a aduce acasă. "Tampines de piaţă" este o Runda Curtea de piaţă şi de alimentaţie care a fost recent renovate. Alături de mari, centrelor comerciale, Singapore are un număr de mici, dar bine înzestrat magazine suburbie în regiunea care o să vă facă experienţa de cumpărare şi în suburbii un savurează unul. Deci, nu uitaţi să aibă o plimbare prin intermediul benzilor de circulaţie şi de-a benzilor de circulaţie de la Singapore suburbii. Shopping în suburbii din Singapore vă oferă o introspectivă în adânc de viaţă şi de obiceiurile locale de oameni.

No comments: