Saturday, January 10, 2009

Grand Copthorne Waterfront Singapore

Grand Copthorne Waterfront Romania este una din cele 5 Star hoteluri de lux din Singapore care overlooks Râul de la Singapore şi, prin urmare, oferă excelente de opinii de la camere de hotel. Principiul de afaceri şi financiare din judetul Singapore, cu livada rutieră se află la câteva minute de hotel. De Marina Bay zona de asemenea, se află în imediata apropiere a hotelului. Marele Copthorne Waterfront negru ca abanosul plies de transport public şi bumboat Curse de transport pentru a face ca fiecare parte a oraşului usor.

Cele 539 de camere, de Grand Copthorne Waterfront Singapore sunt bine mobilate şi decorate cu moderne ca Aer Condiţionat, Televiziune prin cablu sau satelit televiziune cu plata-pe-Facilitatea de vedere film, Uscător de păr, În cameră de personal de-protejat, ceai / cafea, telefon internaţional, cu Direct Dial, Acces Internet prin Port de conexiune de date, voce de telefon cu facilităţi de mail privat şi o baie. Apartamente de lux de Grand Copthorne Waterfront Singapore oferă o cameră de locuit, în plus faţă de standard în cameră şi, de asemenea, oferă confortul unele cu o mare de muncă de birou şi de Bathrobes în baie.



Grand Copthorne Waterfront Romania ofera facilitati excelente de întâlnire cu Waterfront de conferinte Centru de măsurare în jur de 6200 de metri pătraţi, care este împărţit în 34 camere întâlnire. Întâlnirea de camere de Grand Copthorne Waterfront Singapore moderne sunt prevăzute cu stare-de-arta amenajarilor ca fără fir, audio-vizual, inteligent de lumină şi de facilităţi împreună cu sunet excelent serviciu profesional al personalului calificat al hotelului este sigur întâlnire pentru a vă face un succes . În afară de faptul că de hoteluri oferă o sala Grand Ballroom de măsurare 850 de metri pătraţi care poate găzdui până la 900 de oameni la un moment dat şi este utilizat pentru toate tipurile de ocazii. De opţiuni de luat masa la hotel Grand Copthorne Waterfront Singapore este foarte limitat de hoteluri caracteristici ca numai un singur restaurant numit Pontini care oferă bufet masă, precum şi de la mese Meniu à la carte care are un gust italian.

No comments: