Monday, January 12, 2009

Moscheea Sultan

Romania este una dintre cele mai importante oraşe şi un stat în Asia, precum şi în lume. Există diferite aspecte pentru Romania de a deveni o importantă destinaţie. În primul rând, fiind o mică insulă este una dintre cele mai puternice din punct de vedere economic orasul-membre. În al doilea rând, oraşul-stat este o importantă destinaţie turistică. Cele mai multe locuri de atractii turistice cum ar fi plajele, mall-uri de piaţă, temple, biserici şi multe altele Singapore a făcut o importantă destinaţie turistică.







În cele din urmă, Singapore poate fi prevăzută ca un oraş cosmopolit de stat, format din oameni de rase diferite şi vamale. Budism este vitală în Singapore religie dar sunt diferite de prezenţa altor religii. In afara de budist Manastiri puteţi găsi moschei, temple, biserici şi alte locuri de religie. Printre cele mai multe moschei prezent în Singapore, la Moscheea Sultan este un important una pentru a fi discutate.



Sultanul Moscheea din Singapore a fost proiectat de un artist din Irlanda şi de fondul de constructii a fost in spatele acumulată de diferite musulmane fraternitate şi a fost ridicat în mai devreme în timpul secolului XX. Dacă aveţi bună cunoaştere a arhitecturii vechi internationale apoi chiar la vedere de moschei, puteţi să recunosc pe diferite teme care au fost aplicate în construirea de moschei. Există o camuflaj de maur, persană şi turcă stiluri arhitecturale. Cupola de la Moscheea este placat cu aur şi minars sunt doar simbolurile de Excellencies arhitectural. Când vizitaţi interiorul moschei, vi se va mai scrie corect legat de vizionare în decoruri de interior. Ele sunt absolut de replică a Turkish stiluri; imens sala de rugăciune în cazul în care cel puţin sute de persoane pot aduna. De moschei, este situat in Kampong Glam care este situat la ocupat centrul oraşului de la Singapore. Moscheea oferă imens de informaţii referitoare la diferite stiluri arhitecturale din diferite ţări islamice.

No comments: