Wednesday, January 7, 2009

Sri Mariamman templu

În prezent situaţia lume Romania este singurul oras-stat, existente în lume. Singapore este un loc vibrant situat pe Asia de Sud-Est şi este un arhipelag de aproximativ şaptezeci insule. Aceste insule sunt de mare băgare de atractii turistice. Mai mult decât atât, există multe alte caracteristici care, de asemenea, ALLURE mii de vizitatori. Printre ele de temple si manastiri sunt cele semnificative. Sri Mariamman Templului este unul dintre cele mai importante temple în Singapore.







Templul a fost fondat de Narayana Pillay devreme în timpul secolului XIX. Templul este dedicat Mariamman care este considerată a fi goddesses împotriva bolilor. Acest templu este considerat a fi una dintre cele mai importante hindus temple în Singapore. Acest templu va vizita cu siguranţă vă reamintesc despre tipic indian Sud temple. Acest templu este, de asemenea, sa caracterizat prin structura monolit şi înclinate spre Dravidian stiluri. Valori de arhitectură a templului sunt vrednic de laudă; arată imens de muncă de răbdare şi măreţie. Ca şi alte sud indian temple din India, de asemenea, acest templu a cuprinde unele dintre cele mai importante caracteristici ale Dravidian stiluri.



Cea mai izbitoare caracteristică a templelor ca temple din India de Sud este masiv Gopuram; de Gopurams sunt gigantice gateway. Special de această facilitate de gateway este sale diferite straturi. Fiecare strat este magnific sculptate cu detalii minute. De bază a acestui Gopuram este mai larg şi ca-l elevates devine tappers. Ca să ajungă în interiorul templului să găsiţi o mare sala de rugăciune şi în cazul în care ofertele sunt oblations de făcut pentru a goddesses. In afara de principalele mama zeita Mariamman, puteţi de asemenea să te pentru a vedea mai multe alte goddesses care implica putere. Cel mai bun moment este de a vizita in timpul festivalului de Diwali; de variante de incendiu sunt de lucrări majore Atractii majore în acest timp. Deci drum bun la Singapore şi, de asemenea, la Sri Mariamman Templului.

No comments: