Thursday, January 15, 2009

De-a lungul anilor oraş din Singapore a fost pus la vedere pentru numeroasele sale atractii. Magnific de arhitecturi cuplat cu minunat centrele comerciale, este unul din cele mai populare destinatii turistice din Asia de Sud-Est. Singapore vine chiar şi cu un amestec de vechi şi moderne Atractii majore de locuri religioase. Catedrala din Good Shepherd este unul din locurile religioase majore în Singapore, în cazul în care numeroase worshipers vizita regulat pentru a aduce omagii lor de Dumnezeu, Domnul Isus. Situat în zona Muzeul de Planificare, Catedrala din Good Shepherd boasts de a fi cea mai veche biserica catolica a construit în Singapore.



De turisti care vin din diferite ţări pentru a enthralled la Singapore sunt martor de frumusete fermecatoare de arhitectura din Catedrala din Good Shepherd. De arhitectura de acest incredibil catedrala reflectă în opere de stilul Renasterii. De porches de acest magnific biserica a fost construită în stil Pallas Atena. Menţinerea tradiţii de-catolice, planul de Catedrala din Good Shepherd poartă sub formă de cruce şi de intrare este în direcţia est. De vizitatori care vin la această biserică în Singapore şi sunt încântat mesmerized cu desene sau modele complicate de faptul că rundei arcuri glorifies frumusetea aceasta biserica, chiar mai multe.



Catedrala din Good Shepherd a şase intrări, care sunt decorate artistic. La intrarea principală a bisericii, veţi obţine pentru a vedea trei usi. Uşa în mijlocul procesului de intrare poartă stema care a apartinut la Chia arhiepiscopul Nicolae. Frumoasa biserica din Singapore chiar o galerie de case care nu este deschis publicului. A lungul anilor milioane de turisti au venit pentru a vedea fantastic lucru de arhitectura de acest incredibil Biserica Romano-Catolică. Remarcabil şi desene sau modele de mediu liniştit de această biserică, este unul din cele mai populare locuri religioase, în Singapore.

No comments: