Friday, January 9, 2009

Sri Thadayuthapani templu

Minciună pe de sud, Asia de est parte a situat oraşul-stat din Singapore. În lume în contextul Singapore este singura ieşire din oraş de stat. Singapore, poate fi mult mai multe, comparativ cu alte ţări dezvoltate din lume. Ţara este profund implicat în industria de fabricaţie; Accentul este pus în principal pe dat de petrol şi produse petroliere, de inginerie şi de mărfuri mult mai multe.









Clima este tropicală din Singapore tip de anotimp. Practic, este un arhipelag şi, prin urmare, a cuprinde mai multe plaje de mare şi ţărmuri; acestea sunt principalele atractii turistice. In afara de plaje şi ţărmuri temple si manastiri sunt, de asemenea, vibrant de locuri de turisti care trage în mare numere de telefon. Sri Thadayuthapani Templului în Singapore este unul dintre cele mai importante temple.



Sri Thadayuthapani Templului din Singapore este considerat ca fiind un important templu hindus. Ideea de a templului se bazează în partea de sud Indian stiluri. Dacă sunteţi de vizitare Singapore apoi trebuie să vizitaţi acest templu. Este situată în exact Tank rutieră a oraşului în Singapore. În perioada de la mijlocul secolului XIX în templu a fost construit si este una din cele mai bune exemple de arhitectură calităţi. Principala caracteristică a incitant templu este de sticlă, care sunt structuri de incised galant. Obiectiv de bază de stabilire a structurilor de sticlă este de a cuceri de grinzi de soare.

Cu toate acestea, sunt stabilite de ochelari de vedere ştiinţific, aşa că pot cuceri ambele pahare de grinzi de soare în timpul acesta se ridică şi seturi. Templul este dedicat Murugan sau Subhramaniyam, care se întâmplă să fie cel mai important zeu din Sud indieni. Cel mai bun timp pentru a vizita templul este, în timpul festivalului Thaipusam extravagantly care este celebrat în Singapore. Acest festival de mărci de curajos scene care au loc; oameni iau tot felul de greutatile în timpul acest festival şi o lungă procesiune vine la acest templu. Vizita acest templu puteţi, de asemenea, executa dvs. închină.

No comments: