Wednesday, December 31, 2008

Singapore este de intens teren de artă, oameni de frumoasă şi de hi-tech, stil de viata dinamic. Pentru a cerceta mai adânc în minuni din Singapore, ar trebui să tur de muzee în Singapore. Nei Xue Tang este un eminent muzeu în Singapore, care este unic în abordarea sa.

De la Singapore Autorităţile au înfiinţat o casă şi a Planului de Muzeul Nei Xue Tang este primul pentru a obţine aprobarea în cadrul acestui sistem. Acest sistem este proiectat pentru a eminent de colecţie din Singapore pentru a afişa colecţiile lor publice pentru vizualizare. Singapore autoritate al renovării urbane, Singapore turistice şi de promovare a patrimoniului naţional de bord din Singapore suport Nei Xue Tang.

Acest muzeu unic Singapore este situată într-un război de pre-clădire care are patru etaje pe Cantonment rutieră. Această structură are un mare greco-roman şi o fatada Peranakan atinge. Incinta muzeului sunt complet de caracteristici interesante. Vizita la acest muzeu din Romania ofera vizitatorilor posibilitatea de a vizualiza fascinant de arhitectura, împreună cu exponate.

Colecţia Xue a Nei Tang constă din budist antichitati, relicve, artifacts de lucrări de artă şi de la Indonezia, China, Japonia şi Gandhara. Pe ecran a muzeului constă din Lucrările de medii ca de cristal, jad, coarne, de piatra, bronz, argint, aur şi altele. The artifacts au fost colectate de 35 de ani de la licitaţie proeminente case.



Lucrările de budist din Cambodgia şi Thailanda sunt spectaculoase. Nu sunt rare, statui de piatră şi de bronz de pe ecran. Există, de asemenea, interesante colectii de relicve budiste, talismane şi Amuletele de pe ecran. De talismane şi Amuletele sunt legate de practica de zi cu zi a Budism în viaţa reală.

Unul dintre cele mai apreciate colectii este de Tan Swie Hian de lucrări privind Budism chineză în cerneală, de petrol şi caligrafie. Tan Sie Hian este un faimos persoană care a luat multe premii internaţionale şi accolades.

Cu frumoase expozitii de tine, de asemenea, experienţă de pace şi de linişte, în acest minunat muzeu. Puteţi afla despre credinţe, tradiţii, culturi şi arte din Asia de Sud-Est. Aceasta reflectă de învăţare, în numele "Nei Xue Tang", care înseamnă "de Primaria Inner de învăţare" în chineză. Muzeul rămâne deschis de la ora 10 la 5 pm, zi de zi.

Unele din alte muzee sunt în Singapore Singapore Muzeul de Filatelie, Singapore monedă Galerie de mentă, Singapore Muzeul de Arta, Muzeul Regal Selangor aliaj de cositor şi plumb, Red Dot Design Museum si altele muzee.

No comments: