Friday, December 12, 2008

Dacă nu există un loc în insula pe care cu siguranta va sufla în mintea ta este Sentosa, un paradis doar câteva kilometri distanţă de partea de sud a continent din Singapore. Un conglomerare din cele mai nepretuit ingrediente care nu sunt prea adesea găsit în ritmul vieţii noastre de repede, Sentosa face pentru o destinaţie perfectă pentru cele mai wondrous vacanta cu familia şi prietenii. Un pletoră de culori şi fără număr de activităţi de ai oferi un motiv pentru a construit unele dintre cele mai preţuită de amintiri şi atunci când te găseşti de râs, şi se bucură de partaking în sărbătoare a vieţii de pe această insulă, veţi şti ce aţi găsit cel mai nealterat fericirea de luare a pentru un nou mod de antrenare pentru trai viata dimensiune rege!

Natura şi emoţiile umane vii trăi împreună înainte de a-ţi ochii în armonie minunată şi o dată să ajungeţi la Sentosa, nu vei mai dori să plec, poate că acest lucru ar putea fi insulei unde veti bea nectar de îmbătător de viata lui bucuriile şi rămâne Dazed and hipnotizat de farmecul său pentru toată viaţa. De timp se intinde de spumante de plajă, a mers în spate ori a naţiunii trecut de istorie, de divertisment şi activităţi - toate aceste vă va lăsa liniştit. Eşalonate pe o suprafaţă de aproximativ patru o sută de hectare, Sentosa este că o singură destinaţie, care va da toate că de cele pe care le căutaţi şi mult mai mult.



Sentosa este uşor accesibil datorită de numeroase facilităţi de transport care variază de la cablu la autobuze pentru a maşinilor de închiriere a maşinilor şi, dacă aveţi un handicap de oaspeţi cu tine, se pot face aranjamente pentru a ţine-l pentru a insulei, de asemenea. Ca tine de teren pe Sentosa, primul lucru care te va lovi este lung de trei kilometri, de culoare albă, de palmier fringed plaja fuzionează în apele turcoaz albastru, oferind o vedere incredibil de spectaculos. Aici puteţi încuraja la ciclism, în linia de patinaj, calarie, canotaj, precum şi joc de volei sau pur şi simplu Duminica tăbăcire. Plaja părţile şi pe bază de festivaluri pe teme sunt o pe insula trebuie să şi le puteţi împărţi în ele. După toate aceste activităţi distractiv-umplut, ia-o plimbare prin natura Mergi care vă va duce pe rainforests teeming cu păuni, maimuţe, squirrels, endemice de plante, păsări şi mai multe loturi. Dar una dintre cele mai mari surprize va asteapta pentru tine la subacvatice Lume Laguna ional şi unde puteţi vedea delfinii roz dvs. de răspuns la mişcările de joc şi pe aici, ca şi alte creaturi oceanice muta-te. De fluturi flata aripi în jurul lor şi ai diferitelor insecte va oferi o minunată la Butterfly Park şi Regatul Insectă.

Dvs. de vizită cu toate acestea vor rămâne complet fără o vizită la Fort Siloso, care stă ca un martor a trecut de istorie a naţiunii, când forţele britanice oprită de pe aceste insule drum înapoi în 1880s. Unele din alte locuri de important şi fascinant de interes de pe insula, de la bateria de pe Mt Imbiah şi Sentosa sanie & Skyride la Sky Tower, Spa Botanica şi Fountain muzicale şi mai multe.

De şedere pe insulă este, de asemenea, foarte uşor, cu numeroase facilitati de cazare, de la statiuni de cinci stele la bugetul Hoteluri abundă de pe insulă. Puteţi mânca cele mai delicioase din bucătării şi băuturi exotice, de cele mai multe băuturi diferite de la restaurante şi baruri dotting Sentosa.

No comments: