Saturday, December 27, 2008

Republica Singapore Air Force

Singapore este un oraş de dimensiunea şi de multitudinea minuni. Unul dintre cele mai interesante aspecte ale sale este Singapore Air Force. Pentru a şti despre Republica Singapore Aer vigoare, vizitaţi Republica Singapore Air Force Muzeul, de care vorbeste istoria Republica Singapore Air Force de la perioada iniţială de 1939 in prezent.

Republica Singapore Air Force Muzeul este situat Rutiere de la Aeroport în Paya Lebar Airbase.

Republica Singapore Air Force Muzeul sprawls o suprafata de peste 10600 de metri pătraţi şi este cel mai bun loc pentru persoane interesate de aspectele militare din Singapore. Există galerii de interior în două niveluri şi o galerie în aer liber. De a se afişează de la Singapore consta muzeu de obiecte ca copoi rachete, insigne capac de coloniale de ori, Hawker Hunter şi 260 de avioane ca SF şi A4 S-Skyhawk.



Există mai multe galerii din Singapore Air Force Muzeul, toate afişarea de aer vigoare de exponate. Afişează de pe galerie în aer liber sunt de aeronave ca Hawker Hunter, T-33 Shooting Star Formatori, Cessna 172k şi 167 Strikemaster BAC. Puteţi, de asemenea, vezi motoare, avioane şi armament Uh-1B Elicopter aici.

Galerie Unul este locul unde să-şi-a prezentat la istoria de aer vigoare. De afişare conţine mai multe modele de trecut, de echipamente şi aeronave. În Galerie Două vă va învăţa despre funcţia de aer vigoare în apărarea Singapore. Facilitati de inventar şi sunt accentuate în Galerie Trei. În Galerie Patru veţi obţine să ştie despre schimbare de abordare în vigoare în aer de apărare din Singapore cu evidenţiază pe trecerea de la faza iniţială de creştere de până la faza de degradare.

Explora suveniruri de progres al Album de aer în vigoare Cinci. Mai multe unităţi de aer vigoare sunt aduse împreună pentru a întări apărarea Singapore, iar acest lucru este în principal de afişare Galerie Sase. Galerie Şapte vorbeşte de avansare a aerului de peste vigoare, cât şi la nivel local. Futuriste de viziune şi de exerciţii cu alte ţări sunt afişate în Galerie Opt. Dacă vrei să ştii de progresează de aer vigoare de la primul zbor, apoi vizitaţi Galeria de Istorie a Aviaţiei.

, De marţi până duminică muzeu în Singapore rămâne deschis de la 8:30 la 5pm. Muzeul rămâne închisă în sărbătorile legale şi de admitere la muzeu este gratuit.

No comments: