Tuesday, December 30, 2008

Singapore Muzeul de Arta

Singapore este un oraş minunat cu enthralling minuni şi frumuseţea naturală. Dacă sunteţi interesat în a patrimoniului de artă şi de Asia de Sud-Est de la Singapore apoi vizita Muzeul de Arta, oferind un tur detaliat al vibrante de istorie Asia de Sud-Est.

Singapore Muzeul de Arta este primul muzeu din Romania care ofera programe de standard internaţional şi facilităţi. Expozitia de la Muzeul de Arta Singapore constă dintr-o colectie de arta moderna si contemporana din Asia de Sud-Est. Cu o futuriste Outlook şi de a ajunge la acesta este unul din muzeele moderne de generaţie. Acest muzeu case cea mai mare colectie de arta din Asia de Sud-Est a secolului 20. Acest muzeu de asemenea, expoziţii de artă naţională din Singapore.

Muzeul de Arta din Singapore a deschis usile sale pentru vizitatori in 1996, în luna ianuarie. Muzeul este adăpostit în St JOSEPHS a instituţiei, o secolului 19 restaurat clădirea situată pe Brás Basah rutieră. De secol de expoziţii de artă şi teme în Asia de Sud-Est de arta au fost o înscenare de către Singapore acest muzeu.



Mai multe spectacole au avut loc în muzeu ca de savant-Inventatorul Formatie, Leonardo da Vinci, Arta Independente în India, întâlnire cu Destiny, Monet să Moore, originile moderne de Arta în Franţa şi în alţii, care au sporit de avansare de artă în Asia de Sud-Est .

Azi muzeu de case de peste 4000 de lucrari de arta care este cea mai mare colecţie de artă a secolului 20 Asia de Sud-Est. Există ţară pe bază de colecţii, în acest muzeu din Singapore place de ei Teren & Oamenii, în Malaezia şi Indonezia şi pe alţii.

Muzeul de Arta Singapore oferă facilităţi de vizitatori progresivă de muzeu, un viu şi interactiv centru de arta. Muzeul sprawls pe o suprafaţă de 10000 mp, care include 14 galerii, care au plin de control climat, un e-mage electronice galerie de afişare în cazul în care a muzeului sunt afişate pe un monitor, o sală, o bibliotecă de referinţă, un magazin de muzeu, o Sala de multi-scop, o cafenea şi de curte. Toate acestea, împreună oferă o experienţă completă superioara pentru vizitatori.

Din momentul înfiinţării sale, Muzeul de Arta din Singapore a jucat un rol-cheie în sporirea bogăţiile culturale din Singapore. Acest muzeu din Singapore rămâne deschis de la ora 10, la 7 pm, de luni până duminică. Pe-o vineri de la ora 10 se deschide şi se închide la 9pm.

No comments: