Thursday, December 18, 2008

Shopping Mall-urile din Singapore

Wow! Este timpul sa ne pregatim pentru cumpărături. Ori de câte ori ne gandim la un nume de cumpărături noastră vine în minte ... da, este Singapore. Singapore este foarte popular pentru produse alimentare delicioase şi restante la cumpărături; de cumpărături domenii, cum ar fi China Town, Little India, cu livada, Suntec City şi Marina. Toate cumparaturile in mall-uri în Singapore sunt de mândrie din Singapore şi caracteristică de o vastă gamă de lucruri. Să ştii ceva despre faimos cumparaturile in mall-uri în Singapore.

Delfi cu livada:
Se numara printre faimos cumparaturile in mall-uri în Singapore şi caracteristici de o mare varietate de frumos, precum şi stilat magazine de haine şi accesorii. In afara de aceasta, la Delfi cu livada include mai multe magazine ca de cristal Waterford magazin, o piaţă de desfacere a Royal Selangor aliaj de cositor şi plumb, un magazin de Wedgewood China. Puteţi găsi mai multe legate de origine şi cântând Magazinele loc în acest mall la cumpărături.



Centerpoint:
Dacă credeţi că vă Un Cumparator Istet, apoi pe cumpărături Centerpoint mall-ul este locul ideal pentru tine, ca este de-o-stop shopping mall-ul situat pe Orchard Road. Ea este un loc interesant pentru elemente de zi cu zi şi, de asemenea, elemente de frumos cadou.

Forum Galleria:
Este unul dintre cele mai renumite cumparaturile in mall-uri în Singapore, având jucării, buticurile, bob de cafea, copii butic, ceai de frunze şi de mult mai multe lucruri. Acesta este un renumit magazin de cumpărături în Singapore ca multi turisti cumpara de multe lucruri de la acest magazin.

Scotts Centru comercial:
Aceasta este, in principal, un mic magazin de cumpărături care conţine haine de marcă, cum ar fi Marks & Spenser, Liz Claiborne, Episode şi, de asemenea, un brand de frumos ca numele de ceasuri de Hour Glass. Alte decât aceste elemente de shopping mall-ul are, de asemenea, o gama larga de produse alimentare delicioase sale de subsol în parte.

Ngee Ann Oras:
Fondată în anul 1994, Ngee Ann City este o celebru Centru comercial între toate cumparaturile in mall-uri în Singapore. De cumpărături mall-ul oferă mai multe magazine de frumos ca Chanel, Ghici, Levis, Harrods din Londra, Takashimaya şi un club de fitness numit Takashimaya. In afara de aceste magazine de asemenea, mall-ul are un supermarket de depozitare la rece şi un restaurant frumos.

No comments: