Saturday, December 13, 2008

St John Island

Frumusetea din Singapore este de nedescris şi este accentuat de linişte exuded de numeroase insule din jurul continent a naţiunii. Dacă sunteţi în căutarea pentru o vacanta de natura adăpostit într-un loc departe de banal a ocupat viata de centrale de oraş din Singapore, acolo nu poate fi un loc mai bun decât unul din aceste insule, care alcătuiesc întregul landmass din Singapore. Unele din aceste insule au o importanţă istorică; unii au semnificaţie religioasă şi încă alţii rămân extrem de aglomerat aproape toate prin intermediul ani, datorită naturii diferite parcuri si alte atractii de pe insulă este că acasă la. Dar dacă vă place izolare şi de dorinţa de a fugi de la zgomote, cap de Sf. Ioan Island, în cazul în care natura constă în abundenţa şi frunziş bogat îndeplineşte glistening dans apele într-o armonie magica.

Serenity este predominant de atracţie de pe Insula Sf. Ioan, dar acest lucru nu cont de faptul că nu există alte oportunităţi de divertisment şi de recreere. De atingere moale de la lumina soarelui luminos te va bronza perfect şi în nuanţe de palmier va potoli te la culcare. Ia-o plimbare pe jos timp plaje de nisip sau vedea numeroase colorat de mare fericire în jur de înot, înot în laguna de apa calda, cu bicicleta sau juca fotbal sau de ceas în alb-borcănat mare acvila zdrobitoare în perfectă de graţie pentru a obţine o pradă - St John Island condiţia toate acele elemente care sunt probabil cele mai simple şi cel mai sublim de atracţii şi sunete care va umple complet simturile.



De St John Island nu a dezvolta în timp de o zi. Acesta deţine unele istoric care dateaza de la momentul în care insula a fost transformată în carantină pentru cele imigranţilor detectate cu lepră şi a fost o parte din colonie. A lungul anilor, insula dezvoltat ca o mare atracţie turistică şi astăzi fără număr localnici vizita insula de pe week-end-uri. De la picnics la camping la Trekking Mangrove prin păduri, pe insula promite o mulţime şi în ciuda afluxului de vizitatori, plajele sunt păstrate surprinzător de curat.

Mina de pe insulă este usor ca vei primi de la Sentosa feriboturi, precum şi Kusu Island, precum şi de la Marina Pier de Sud. Pe ajunge în insulă, puteţi ajunge la una din tabere de vacanţă sau la Bungalow Vacanta de care poate acomoda cu nevoi speciale de numerotare TEN TO şaizeci. Puteţi, de asemenea, ajunge în stare proaspătă şi produse alimentare bauturi de la cantina de pe insula.

No comments: