Wednesday, December 24, 2008

Shopping în Riverside

Riverside, Romania este printre cele mai multe magazine vizitate destinatii in Singapore. este Riverside. Shopping la Riverside Singapore este o experienta de o viata. Nu te o oportunitate de a fi destul de frecvent în Singapore. Myriads de diferite magazine şi centrelor comerciale de pe strada afişa o gamă largă de ambele, branduri locale şi internaţionale. De calitate a produselor oferite de cumparatori este prima prioritate a magazin de proprietari. Shopping în Singapore este o mare activitate în sine. Mare de magazine şi centrelor comerciale de pe Riverside sunt cu siguranţă o să vă dau final plăcerea de cumpărături pentru că nu numai de la diferite marci de renume sau de calitate a produselor in magazine si mall-uri de cumpărături aici. Shopping în Riverside nu înseamnă numai la cumpărături în Singapore, înseamnă cumpărături de la o piaţă globală.

Clarke Quay:
Aceasta prevede destinaţie de cumpărături sale de vizitatori, cu un acces la magazine over150 care oferă produse similare, haine, antichitati, ţinută de matase, furnizând produse de origine şi de acasă de mai multe alte accesorii ca-DECOR ceramică, bijuterii, woodcrafts, etc purice de pe pieţele de duminica şi multe alte Fabrica de desfacere oferi diferite tipuri de produse, la o rata de ieftine. Lume Mare City este un supermarket de depozitare la rece, situat pe Riverside Singapore. GV Grand Cineplex este printre atractiile de la această destinaţie de cumpărături viu Riverside în Singapore. Nu este liber de la serviciu de navetă cu livada rutier de la Riverside.



Riverside Point:
Riverside Point vinde imbracaminte si alte accesorii de ultima moda. Riverside Point în Singapore este de asemenea un punct de divertisment, care oferă o gamă de activităţi şi recreations mare pentru turisti. Diferite alte magazine de cumpărături de pe această stradă sunt Funan DigitaLife mall, Walk milenii, Peninsula Plaza, Suntec City, City Rafles, etc

Liang rutieră:
Această destinaţie de cumpărături este centrul special concepute pentru produsele japoneze. În loc de case diferite japoneză Departamentali magazine Featuring încarcă japoneză de produse de marcă şi librăriile. Vizitatori de la Singapore al Centrului este situată aici, cu toate informaţiile necesare turistice pentru vizitatori.

Shopping în Riverside este cu adevărat o experienţă plăcută. Experienţă de cumpărături este crescut nu numai de către o gamă largă de produse de calitate, dar de căldură şi de personal de serviciu de natură şi de comportament din magazin de proprietari. Sunt atât de multe magazine şi centrelor comerciale de pe Riverside în Singapore că pur şi simplu vă va fi confundate cu o gamă largă de opţiuni. Acest blog are o multime de informatii despre cumpărături în Riverside. Pentru a avea mai multe informaţii despre cumpărături în Singapore vizitaţi alte pagini de pe la cumpărături în diferite oraşe.

No comments: