Tuesday, December 16, 2008

Geylang caravanserai

Grupuri etnice diferite locuiesc în buzunare în insula naţiune din Singapore şi poate că acolo nu poate fi o altă naţiune din lume în care fiecare din aceste grupuri au fost atât de arzător posibilitatea de a amuza de fiecare esenţă de la locul ei iniţial a aparţinut. Dar din toate aceste grupuri, unul din cele originale de locuitori a naţiunii a fost de Malays, care a locuit în Singapore de la un timp de mult înainte de apariţia de chinezi şi indieni şi de alţii. De Malays prea au fost capabili de a crea un cocon de protecţie pentru propria lor şi a numit-o Geyland caravanserai, în cazul în care, de fiecare bit simbolizeaza spiritul şi farmecul lor şi în malaeziană stil de viaţă.

Ar fi greşit să spunem că în timpurile moderne niciodată nu a încercat să iau o ţine pe Geylang caravanserai, dar când faci vizitaţi acest loc va realiza Uimirea de a-vă că timpul a fost marcat, încă din anii 1950 şi 1960. Geylang caravanserai sau de malaeziană Satul de astăzi este principalul hub comercial de comerţ şi de comerţ efectuate de către Malays de viaţă, în acest trimestru, care reflectă un diferenţiator vibrant simt plin de viaţă şi de toate anul. Chiar şi astăzi, puteţi pur şi simplu şi trece prin diferite admira arta şi meşteşugurile tradiţionale de Malays care variază de la pasăre de pradă-a face, batik pictura stil de a altora.



În Geylang caravanserai, puteţi foarte uşor să obţineţi un gust fabulos al culturii tradiţionale malaeziană, bucataria şi Atractii majore. O vizita la Muzeul Cultural va vor face cunostinta cu tradiţionale artifacts, instrumente muzicale şi a articolelor de îmbrăcăminte şi jewelries utilizate în malaeziană nunta. Unele dintre cele mai importante alte Atractii majore în acest domeniu sunt Geylang caravanserai de Top, Geylang caravanserai Corner, musulmani Showcase şi un frumos palat.

Dar caracteristica principală a Geylang caravanserai este de cumpărături şi-l oferă oportunităţi de luat masa. Există nenumărate şi numere de buticurile de magazine care vinde de toate, de la îmbrăcăminte de arte şi de a mărfurilor, precum şi de artizanat locale de mobilier, Paturi, ţesături şi antichităţi. Există de asemenea şi o ud de piaţă în care puteţi magazin pentru unele dintre cele mai bune de calitate cuişoare, scorţişoară şi nucşoară şi alte condimente. Moderne de atingere se găseşte în centrele comerciale care au recoltate până în acest domeniu, din care cel mai popular este cel care Joo Chiat Complexul de case de vânzare cu amănuntul, magazine textile, îmbrăcăminte, precum şi jewelries.

No comments: