Thursday, December 18, 2008

Fluture parc de insecte şi Regatul

Printre diferitele importante atractii din Singapore unul din cele mai populare este de Fluture Park şi Regatul Insectă. O vizită la Singapore va rămâne complet fără de vizitare a Parcului Fluture şi Regatul Insectă. Unicitatea şi frumuseţe de Fluture Park şi Regatul Insectă atrage turisti de toate varstele, de la vârstă de la copii. Frumusetea Fluture Park şi Regatul Insectă din Singapore este atât de Fermecatoare care turistii nu ar simti ca la plecarea din loc la toate. În fapt, naturale, ambianta creat în Parcul Fluture şi Regatul Insectă greu arată ca artificiale şi are acelaşi impact asupra mintea oamenilor ca orice naturale va avea loc. Fie ca este vorba de imprejurimile sau prezenţa de insecte, toate sunt atât de reală în Parcul Fluture şi Regatul Insectă de vizitatori care va indragosti imediat la loc.

Adresa de Fluture Park şi Regatul Insectă este de 51A, Cablu de Masini Road, Sentosa Island, Singapore. Acest parc uimitor are o colecţie de aproximativ 1500 trăiesc în jur de fluturi care arborează grădină şi răspândirii sale în jur de colorat hues toate. Aceste fluturi Fluture în Parcul din Singapore sunt de 50 de specii. Mai mult de 3000 de tipuri de insecte de accesare cu crawlere, arătare şi zbura în jurul grădină. Unele uimitor fel de insecte sunt considerate de Regatul Insectă din Singapore. Oamenii vor primi o experienţă unică uitam ca mai puţin frecvente Scorpions insecte, păianjeni diferite de păianjeni ca tarantula de arbore şi-corn de rinocer de gandac. Din punct de intrare de Fluture Park şi Regatul Insectă, există un neobişnuit asiatice simt că vor fi resimţite imediat de către vizitatori.



Atingerea Fluture Park şi Regatul Insectă este foarte uşor ca Sentosa turistii pot lua autobuzul de la World Trade Center şi, de asemenea, terminale de la Tiong Bahru TMR. Rute de tren poate fi, de asemenea, profitat pentru a ajunge la Butterfly Park şi Regatul Insectă din Singapore. Parcul rămâne deschis de la 9 de dimineata la 6 seara in fiecare zi. Cu toate acestea, de ultima ora a permis de intrare este de 6p.m. O vizita la Parcul Fluture şi Regatul Insectă va fi preţuite toate prin viaţa. şi va fi de neuitat.

No comments: