Monday, December 15, 2008

Chinatown

Singapore este un frumos conglomerare a numeroase grupuri etnice şi culturale şi unele dintre ele creat o zona replicarea lor patrie, iar acest lucru se reflectă în Chinatown zonă în cazul în care cea mai mare parte a chineză din Singapore locuiesc. Acest loc este steeped chineză în esenţă, şi este o parte importantă din viaţa de fiecare rezident din Singapore. Pe dvs. de vizită, va Chinatown seama că nimic nu este mai mică decât China şi este cunoscută în lume ca una dintre cele mai uimitoare destinatiile turistice a insulei naţiunii. Deşi nu toate de la rezidenţi în acest loc sunt chinez, şi de mult din zona a fost modernizata, cumva Chinatown a fost încă în măsură să păstreze unele din lume sale vechi de farmec. Chinatown şi a arhitecturii, pieţei de clădiri şi complexe au distinctiv chineză atinge cu aroma de stil baroc si stil victorian şi un mic indiciu de italiană şi portugheză. Diversitatea de Chinatown este vie în stiluri de viaţă, de diferite grupuri etnice care trăiesc chineză în diferite părţi din acest sector, implicaţi în afaceri la fel de diverse.

Crearea de Chinatown dateaza de ani de mai multe ori la stânga, atunci când unele chineză lor patrie şi a venit la Singapore pentru a schimburilor comerciale şi de stat pe. Ele în primul rând, tranzacţionate în pânză şi mătase, medicina, de aur şi de produse alimentare de azi, dar puteţi găsi un diversă de articole vândute în zonă de către comercianţi, precum şi mici magazine şi mall-uri mari, inclusiv antichităţi, chineză artifacts, îmbrăcăminte, bijuterii şi accesorii şi produse alimentare şi condimente. În afară de aceasta există, de asemenea, bales de mătase şi aur şi Singapore tricouri, medicamente, plante medicinale, fructe de toate locale de pe afişaj pentru vânzare. Aceasta solicită, pentru unele excelente oportunitati de cumpărături din Chinatown, la preţuri extrem de accesibile. Puteţi magazin tradiţionale pentru alte elemente, cum ar fi zmee traditionale, pictate masti, umbrele realizate din ceară de hârtie, chineză şi de artizanat laquareware în Tanjong Pagar zona. Dar, în afară de aceste tradiţionale atinge, puteţi găsi, de asemenea, elemente moderne în diferite cumparaturile in mall-uri, inclusiv Popular Park Complexul, Chinatown Point, OG Popular Park, de Perla Majestic şi al Centrului. Aceste zone extinse de apel pentru cumpărături de chinezi din toate părţile de naţiune şi în apropiere de ţări, în timpul Anul Nou Chinezesc, în cazul în care întreaga suprafaţă este pictat rosu prin decoratiuni, făcându-o fantastica vedere.



Dacă eşti prea obosit de cumparaturi, du-te în jurul vizita unele dintre cele mai populare domenii de atractie turistica Chinatown, cum ar fi Buddha Dinte relicvă Templului, Chinatown Heritage Center, Moscheea Jamae, Sri Mariamman şi Templul Thian Hock Keng Templului. După aceasta, du-te frumos pampered statiuni balneare, de la Nirvana şi Rustic Qimantra. Şi când e foame, da-i drumul şi au unele arome minunat la numeroase restaurante.

No comments: