Thursday, December 11, 2008

Obiective turistice sunt în abundenţă în insula naţiunii de la Singapore şi de multe ori, este, de asemenea, considerată ca unul din cele mai populare destinatii de cumpărături din lume, dar rareori vor auzi despre importanţa naţiunii ca un pelerinaj loc, centrat pe celebra Kusu Island, care reprezintă o parte a nenumărate insule din Singapore.

Cu existenţei sale scufundate în mit şi legendă, Kusu Insula a câştigat popularitate imensa cu chineză şi Malays, precum şi musulmani ca fiind de origine la două shrines Sfânt. Conform folclor, se crede că o dată că acolo au fost doi marinari din care unul a fost malaeziană şi alte chineză au fost înec şi să vedem pe asta, o broasca sa transformat într-o insulă şi a salvat vieţile lor. Ca un gest de a multumi pe Domnul şi de broasca, în malaeziană marinar construit o Kramat Altarului şi chinez a construit o Taoist Altarului. Chiar de atunci, a venit Kusu Insula de a fi cunoscut ca Turtle Island, dar în malaeziană de pe insulă în numit Pulau Tembakul.

Kusu Insula a fost iniţial doar două outcrops care exista pe un recif, dar astăzi, a fost amplificat pentru a crea o insulă de vacanţă care acoperă o suprafaţă totală de aproximativ optzeci şi cinci de mii de metri pătraţi. Dacă această insulă în timpul vizitei de luni din septembrie până în noiembrie în Calendar Lunar, va fi uimit la vederea teeming de pelerini se ajunge la insula de la locurile de departe flung să plătiţi tribut şi omagiu la shrines şi de rugăciune pentru pace, fericire , Noroc, prosperitate şi sănătate pentru ei şi familiile lor. De linişte pe insula se va umple de pace cu tine, ţinând deoparte toate grijile dumneavoastră cu vânt de blând.



De templu chinezesc Adresa de PĘK Kong sau de pe insula a fost construit de un om de afaceri de a face bine şi este de origine de la două deities Da Bo Gong (zeita de prosperitate) şi Guan Yin (Zeita de Mercy) şi acest lucru este foarte popular printre chinezi pelerini. Dacă te duci sus de pe un deal de pe insulă, veţi găsi Kramats care sunt trei la număr şi cu scopul de a ajunge acolo va trebui să urce-o sute cincizeci de două etape şi sunt foarte populare de mult cu cupluri care sunt childless, care vizitaţi shrines să ne rugăm pentru copii.

In afara de shrines, există oportunităţi pentru înot prea în laguna cu ape calde şi apoi pur şi simplu stai pe plajă şi vedea duminică stabilite în orizontul aprins. De bine şi care doresc Tortoise sanctuar şi structura oferă, de asemenea, broasca mare de interese. Cu toate acestea, nu se poate sta de la insula în insulă, şi, prin urmare, o vizita la insula trebuie sa fie o zi tur.

Noţiuni de bază pentru a insulei este foarte uşor cu mai multe autobuze care vin la Marina de Sud şi de la Pier aici beneficia de servicii de Ferry pentru a ajunge la insulă.

No comments: