Friday, December 19, 2008

Shopping zonele în Singapore

Shopping este parte integrantă din fiecare sărbătoare de bucurie şi de sărbătoare, atunci când este în Singapore, apoi pe cumpărături de experienţă în Singapore este total diferit de la orice alte locuri. Romania este o destinatie turistica foarte renumit pentru zonele sale remarcabile la cumpărături împreună cu ei excelent cumparaturile in mall-uri. Toate zonele de cumpărături în Singapore sunt pline de multe culori, precum şi stilat cumparaturile in mall-uri si centrele comerciale. Principal, de turisti vin aici pentru a avea o vedere superba de excelenta atracţii din Singapore, dar de atracţie din zonele de cumpărături în Singapore fascina toate turisti, astfel încât acestea să cumpăr de multe lucruri frumoase de la acele pieţe şi magazine. Unele majore de cumpărături sunt în Singapore sunt prezentate aici -


Orchard Road:
Este cea mai faimoasa zonă comercială din Singapore în care este de asemenea, o populară zonă comercială din lume. Se spune că fără o livada de vedere rutier de cumpărături zona de calatorie din Singapore nu este completă. Aici, în acest Orchard Road, puteţi vedea majore cumparaturile in mall-uri din Singapore şi de toate aceste cumparaturile in mall-uri au un exclusiv de o colecţie de n elemente de cadouri, haine şi atât de multe lucruri. De Heeren, Far East Plaza, cu livada Delfi, Centerpoint, DFS, Galleria, Shopping Galerie de Hilton, Lucky Plaza, Mandarin Galerie, Liat Towers şi jumătatea cu livada sunt cele mai faimoase cumparaturile in mall-uri în toate zonele de cumpărături în Singapore.



Marina Bay:
Marina Bay este, de asemenea, numărat printre zonele de cumpărături faimos în Singapore, care are mai multe de frumos cumparaturile in mall-uri si restaurante. Este un loc frumos de a avea o experienţă mare la cumpărături. Dintre toate marile centrele comerciale din Singapore a menţionat sunt frumos cumparaturile in mall-uri în Marina Bay. Marina Square, CHIJMES, Walk milenii, CityLink, Raffles City Shopping Center sunt majore cumparaturile in mall-uri în Marina Bay.

China Localitate:
China Town este considerat ca hub-culturale majore din toate chineză turi ca aici puteţi găsi un mare număr de chinezi magazine şi restaurante. În Alleyways şi Serpentine strada din China Town, se poate găsi multe chineză comercianţi şi magazine. Puteţi găsi bijuterii de aur, a bales de matase, condimente şi alte meşteşuguri tradiţionale, în acest China Town. Alte aceste decât puteţi, de asemenea, te teashops contemporane, factorii de pasăre de pradă, de artizanat, masti pictate, artifacts, ceară şi hârtie umbrelă de multe lucruri mai atractive.

No comments: