Tuesday, December 23, 2008

Shopping în livadă rutier

Se crede că Orchard Road, Singapore luat numele său de la livezi şi plantaţii de zona locală că a existat pana la inceputul secolului 20. Pe parcursul anului 1900s, o ciudata boala a încetat aproape * nucă de Brazilia pentru a plantaţiilor existenţa. Valea de pe plantaţie, care a crescut de multe ori am văd înflăcărată de inundaţii în regiune. În 1965, în regiunea de vegetatie a fost controlate de către Stamford Canal, o parte din care se execută de mai jos doar de Wisma Atria Shopping Center. Romania este o cumpărătorii den. Internaţional de marci celebre de pe glob sunt disponibile în diferite magazine din Singapore. Shopping în livada rutieră este o experienţă cu totul diferite. A centrelor comerciale şi comercianţi cu amănuntul de pe drum sunt gata să vă urez bun venit cu myriads de diferite tipuri de elemente de cadouri şi produse pe care le poate aduce acasă ca un suvenir.

De Centrepoint:
De Centrepoint este situat printre cele mai mari şi cele mai populare centru de cumpărături în Singapore, care asigură de turisti si localnici, cu toate bunurile necesare şi de Cadouri. De distribuitorul de legendarul Robinsons & Co, castigatorul de Turism 2002 a Premiilor magazin in interiorul centrului de cumpărături. Există, de asemenea, Magazine specializate în muzică clasică, Echipamente optice, elemente de sos întâmplător, electronică, elemente de mobilier, arte plastice, articole sportive, cărţi, Asia de antichităţi şi alte artifact. Intregul complex de case unele din cele mai bune restaurante din oraş. Magazin de până la cădere şi să atunci refugiază în unele din aceste restaurante de a furniza combustibil pentru motor de corpul dumneavoastră.



DFS Galleria Scottswalk:
Cei mai importanti de marci de lux sunt disponibile la un pret redus, în DFS Scottswalk Galleria, în principal pentru că este de datoria de cumpărături gratuit aici. Centru de cumpărături cu oferte de la cumpărători de cea mai largă gamă de produse cosmetice şi de îmbrăcăminte, inclusiv cele mai populare mărci de prestigiu şi în Singapore. DFS Galleria Scottswalk unele caracteristici unice de specialitati locale din zona Orchard Road.

Delfi cu livada:
Acesta este cel mai bun loc pentru a căuta elemente ca de uz casnic şi Waterford Wedgwood China, etc Dressing elemente de scumpe branduri şi accesorii se găsesc în magazinele exclusiv pentru aceste elemente. Delfi face cu livada dvs. de cumpărături în Drumul o livada de recreere în sine.

Există numeroase alte centrele comerciale de pe drum cu livada este că o să ai un cadou deosebit de experienţă în livada de cumpărături rutieră. Acestea sunt centrele comerciale Plaza, Orientul Îndepărtat, Forum de Shopping Mall, Orientul Îndepărtat Shopping Center, de Heeren, Liat Towers, de la Galeria de cumpărături Hilton, Lucky Plaza, Mandarin Galerie, Meridien Shopping Center, cu livada Emerald, Ngee Ann City, etc

No comments: