Friday, December 26, 2008

Red Dot Design Museum

Singapore este un oraş unic dinamic cu amestec de arhitectura măreţie, culturale şi tehnice, viscozitate minuni. Acest teren în Asia de Sud-Est atrage mii de turisti in fiecare an. Cel mai bun mod de a înţelege un teren este de a şti despre patrimoniu ale orasului. Cel mai bun mod de a înţeleagă pe intricacies din Singapore este, prin explorarea de muzee în Singapore. Red Dot Design Museum din Singapore este un muzeu unic în Singapore.

Infiintata in 2005, punct roşu Design Muzeul este ancorate la Red Dot Maxwell în trafic rutier, care a fost anterior la sediul central din Singapore Trafic de Poliţie. Red Dot Design Museum este hub pentru Premiile Red Dot Design. Premiul câştigătorii lor expoziţii de tariful unic de aici. Acesta este locul pentru a scoate în evidenţă excelenţă de desene sau modele de diferite mărci şi produse. Muzeul oferă, de asemenea, esenţială de orientare pentru a consumatorilor, de proiectare şi firmele de profesionişti cu privire la cele mai bune de design.

Cu bună locaţie Red Dot Design Museum mare a patrimoniului de arhitectura.



Red Dot Design Museum este un hub pentru scenariu de design în plină expansiune în Asia şi Haven pentru Red Dot Design Award pentru conceptul. Scopul acestui premiu este de a identifica de moda de mâine.

Muzeul oferă interesante expoziţii interactive şi a instalaţiilor de pe design. Acest muzeu este punctul de centru de creatie Ventures ca expoziţii, conferinţe de partide şi de design.

Este, de asemenea, un loc de întâlnire pentru enthralling evenimente în Singapore. Este de hub de creativitate în cazul în care în cele mai bune de desene sau modele şi designeri aduna. Anual de Red Dot Design Award este sarbatorit aici. În acest ceremonia de oameni de renume din domeniul de cultura, de afaceri, politică, aici adune şi de design pentru a ridica moralul castigatorul.

MAAD, o piaţă de creaţii inovatoare, în arena de ambarcaţiuni, de artă, design şi modă este sponsorizat de Red Dot Design Museum din Singapore.

Red Dot Design Museum rămâne închisă pe miercurea şi joia. Pe toate celelalte zile, inclusiv sărbătorile legale în care rămâne deschis. Perioada de timp este pe sâmbătă şi duminică la Muzeul rămâne deschis de la 11 am la 8pm. Pe luni, marţi şi vineri de la 11am muzeu deschide şi se închide la 6PM.

No comments: