Monday, December 29, 2008

Royal Selangor Muzeul de aliaj de cositor şi plumb

Singapore este în oraş de înaltă tehnologie şi vise fascinations unic. Una din cele mai unic de muzee din Singapore este regale Selangor Muzeul de aliaj de cositor şi plumb. Acest lucru vorbeşte de muzeu de istorie din Asia de Sud-Est prin intermediul a făcut obiecte de aliaj de cositor şi plumb.

Royal Selangor Muzeul de aliaj de cositor şi plumb este situată în apropiere de Clark Quay Râul Valea rutieră. Acest muzeu din Singapore afişează peste 800 de obiecte de aliaj de cositor şi plumb şi a instrumentelor utilizate pentru a efectua aliaj de cositor şi plumb. Acest muzeu este primul de acest fel din lume.

Royal Selangor a fost înfiinţată de către Yong Koon în 1885 în România. În România există 40 de magazine Royal Selangor.

Royal Selangor Muzeul de aliaj de cositor şi plumb este un muzeu în Singapore, care case de obiecte sculptate din aliaj de cositor şi plumb. Aliaj de cositor şi plumb este un aliaj de staniu, antimoniu şi cupru şi este o caracteristică distinctivă din Asia de Sud-Est. În atenţia de luare a obiectelor este aliaj de cositor şi plumb dat bine la detalii de artifact.There sunt o gamă largă de elemente ca aliaj de cositor şi plumb chineză lanterne, cutii de tutun de a lămpilor de petrol şi alte ornamentale afişează în Muzeul Regal Selangor aliaj de cositor şi plumb.



Antic de instrumente care au fost esenţiale în a face pe aliaj de cositor şi plumb sunt elemente de afişare, în acest muzeu Singapore. Veţi ajunge să ştiu cum a fost făcute tradiţional, aliaj de cositor şi plumb de la demonstraţie impecabil dat în acest muzeu.

Pentru a ajunge la Royal Selangor aliaj de cositor şi plumb Muzeul de folos la est de linia de Nord şi dă-te jos de la Statia de Clarke Quay. Sau, dacă aveţi posibilitatea să călătorească cu autobuzul, să ia autobuzul 195 sau 32 de la Primaria TMR Statia de autobuz sau de număr de 54 de la Scotts Road. Puteţi, de asemenea, mergem la muzeu de taxi.

Royal Selangor aliaj de cositor şi plumb Muzeul rămâne deschis zilnic de la 9 am la 9 pm. În timpul admitere aveţi o monedă de aliaj de cositor şi plumb ca complementare. Turism de timp a muzeului este de aproximativ 30 de minute.

In afara de Muzeul Regal Selangor în Singapore, puteti vizita alte muzee din Singapore ca Nei Xue Tang, Muzeul de Filatelie Singapore, Singapore mentă Galerie de monede, Singapore Muzeul de Arta, Republica Singapore Muzeul Marinei, Republica Singapore Air Force, Red Dot Design Museum, foarte bine Muzeul de Jucarii, Imagini din Singapore, Muzeul Naţional de Singapore, malaeziană Heritage Center, Capela şi Muzeul Changi, China Town Centrul de Patrimoniu şi Muzeul Civilizatiei asiatice.

No comments: