Sunday, December 14, 2008

Little India

Singapore este un frumos amalgamare de culturi şi de culori şi asta nu poate fi mai mult decât justificată de district de Little India situată pe malul Râul de la Singapore. De pe întreg globul, turisti vin la Singapore în căutare de experienţe de cumpărături minunat, precum şi pentru a trata ochii lor de a-l de frumuseţea naturală exudes. Dar când în pas Little India va fi complet stupefiat la vedere din India fiind recreat o dată din nou.

Nu unde altundeva în lume, te va găsi un ecou în perfectă ca Little India care reflectă miroase, atracţii şi sunete de la oraşe şi districte ale ţării de India. Un pletoră de culori completa pe străzi şi case, mirosul de curry cu ponturi de condimente umple de aer şi de potpuriu de colorat şi frumos proiectat numeroase saris decora de modele de pe faţa pridvor de la magazine. Numeros de elemente de întregul peisaj din India au fost aduse împreună în perfecţiunea în spaţiu limitat de Little India.



Istoric trecut de Little India este destul de fascinant si dateaza de la British ori de colonizare a insulei care a dat naştere la segregarea rasială şi culturală. Mai multe convicts de origine indiană au fost deportaţi în acest domeniu. În timp, de asemenea, numeroase indieni imigrat la Singapore în căutare de lucru şi a rămas pe populaţiei a crescut şi crescând astfel concentraţia de indienii din această regiune. Foarte curând au dat seama că în imediata apropiere a râului loc de a va duce la mare şi, astfel, schimburile de conectare a început creşterea economică a diferitelor sectoare industriale în acest domeniu. Cu trecerea timpului, ei au transformat Little India un important hub-culturale şi etnice din Singapore, astăzi vizitat de mii de turisti, precum şi membrii altor grupuri etnice pentru a da gust de gust picant indian de alimente şi de a administra un medicament cu atracţii curcubeu de culori de răspândită în fiecare colţ al judeţului.

În Little India poti sa faci o gramada de obiectivele turistice din zona ca este presărat cu numeroase biserici, temple şi moschei existente în perfectă armonie, răspunzând, astfel, integritatea şi a toleranţei religioase existente în India. Când aţi terminat de vizita aceste locuri mergeţi la cumpărături în zona Serangoon sau Tekka Cetre şi Mustafa Centrului. Serangoon Spaţiul este principala zonă comercială, vie şi colorată, ca de indian stil de viaţă şi de numeroase magazine si case de grajduri, condiment moara de vânzare şi magazine de bijuterii de argint Amuletele, ornamente pentru mireasa, anklets şi bangles de sticlă. Alte elemente care sunt disponibile aici puteţi lua suveniruri înapoi ca să includă-papier mache cutii si articole de artizanat din Kashmir. Întrucât, Tekka Centrul este ud de piaţă de vânzare legume, peste, carne, condimente, flori şi suveniruri, Mustafa Centrului este de 24 de ore magazin universal şi departamental magazin de vânzare toate tipurile de elemente, la preţuri foarte atrăgătoare. Aici, puteţi chiar să o afacere pentru a obţine cel mai bun de preţuri.

No comments: