Saturday, December 20, 2008

Cumpărături în China Town

Singapore este unul din cei mai mari porturi, spre a merge la cumpărături de capital din Asia. Singapore are o posibilitate de a upraise ca un hub regional de marketing pentru tot felul de lucruri ca poarta de moda, elegant ceasuri, bijuterii. În loc sa îmbunătăţit atât de mult în sectorul de tehnologie de consum. Cel mai important loc de muncă din exploataţia de competitivitate al Singapore este în desfăşurare. De turism din Singapore, precum şi a sectorului de comercializare din Singapore este în creştere cu viteza pentru a produce noi conspicuously o experienţă de cumpărături. Deci, dacă aveţi suficient interes în cumpărături în Singapore, sunt multe zone de cumpărături, precum şi cumparaturile in mall-uri în Singapore. Dintre toate zonele majore de cumpărături în Singapore, China Town este cea mai mare zonă comercială şi de bun pentru toată lumea, mai ales pentru oameni chineză. Cumpărături în China Town este cu adevarat o experienta pentru orice turist.

China Town este considerate ca fiind primar culturale parte din toate chineză turi ca aici se poate găsi un număr mare de chinezi magazine şi restaurante. În Alleyways şi Serpentine strada din China Town, se poate vedea mulţi comercianţi chinezi şi magazine. Puteti cumpara bijuterii de aur, mirodenii şi alte meşteşuguri tradiţionale, bales de mătase de la acest faimos China Town. Alte aceste decât se poate obţine de asemenea frumos teashops, pieţele de pasăre de pradă, pictate masti, artifacts, artizanat, de ceară şi hârtie umbrelă de multe lucruri în timp ce mai atractiv la cumpărături în China Town.



Vizionare de frumoasă şi de sunete din China Town sunt complet diferite de alte zone de cumpărături în Singapore. Toate medicale sali de China Town acest amestec de multe plante aromatice, şarpe piele, condimente exotice şi multe alte elemente în potions pentru tot felul de boli. Nu puteţi găsi, de asemenea, convenţionale, delicatese, cum ar fi de mare minciună jos castraveti pentru uscare, în străzile din China Town. Mai mult decât atât în China Town va redescoperi o mare experienta la cumparaturi. Deci, fără îndoială, se poate spune că, la cumpărături în China Town este un excelent plăcere pentru toate turisti.

No comments: