Sunday, December 21, 2008

Magazinul puţin în India

Little India este o renumit zonă comercială din Singapore, care este popular pentru frumos magazine şi restaurante. Exact ca China Town, Little India are, de asemenea, multe magazine chinez de multe lucruri frumoase. În Little India, comercianţi vândut bijuterii de aur, de matase, de aur, condimente şi de metal, precum şi ustensile de sticlă pentru a furniza la ambele indian din Asia de Sud şi de comunitate de şedere în loc frumos din Singapore. Fiind un excelent sectorul de comercializare, Singapore suma vinde o multime de mirodenii, aur, bijuterii de aur, textile, îmbrăcăminte şi mestesugaresti. Nu exotice indian convingeri religioase, de muzică şi de cultură sunt uşor observabile la fiecare colţ de stradă şi în fiecare din Little India. Deci, la cumpărături în Little India este total diferit de experienţă şi vă oferă o simt de pudoare, precum şi de confort. Un turist poate ajunge acolo de către noul TMR rutier, care este cunoscut sub numele de Little India.

Ca să intre în zona de cumparaturi Little India, pregateste-te pentru o copleşitoare a simţurilor. În primul rând, va fi salutat de cald, parfum ameţitor de mirodenii şi de frumos iasomie garlands, însoţite de o comoara trove marunte de alama, obiecte din argint, colorat saris de matase, bijuterii culturale şi de aprins pentru a pune în ochii. Fără o vizită şi la cumpărături în Little India, o excursie la Singapore este considerată ca o excursie nereuşite. Centrul de Tekka şi Centrul de Mustafa major, sunt cele două interesante locuri de Little India şi trebuie să văd toate magazinele din aceste două locuri de cumpărături în timp ce Little India.



Cumpărături, în timp ce Little India, puteţi să verificaţi excelent condiment moara de la locul de Serangoon rutieră pentru gata făcute de pachete de condimente pentru diferite produse alimentare delicioase ca carne, peşte sau de legume cu curry. În perioada de timp de cumpărături în Singapore, vă puteţi bucura de toate proiectate jewelries frumos, cum ar fi ornamentele de mireasă, lanţurile de glezna, de argint Amuletele, ieftine şi colorate bangles şi alte ornamente.

No comments: